Με Celia Kritharioti η Άννα Μαρία στη στέψη του βασιλιά Καρόλου

07.05.2023
Με Celia Kritharioti η Άννα Μαρία στη στέψη του βασιλιά Καρόλου
(Photo by Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images)
Η τέως Βασίλισσα Άννα Μαρία, αλλά και η μεγαλύτερη εγγονή της Καμίλα, η Lola Parker Bowles, επέλεξαν δημιουργίες της Celia Kritharioti στη στέψη του Κάρολου Γ’.

Στην ιστορική τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου και της Καμίλα στο Λονδίνο παρευρέθηκαν περίπου 2.000 καλεσμένοι, με εμφανίσεις που συζητήθηκαν πολύ.

Ανάμεσα στις πολυσυζητημένες εμφανίσεις ήταν και η Τέως Βασίλισσα Άννα Μαρία, και η εγγονή της νεοεστεμμένης Βασίλισσας Καμίλα, η Lola Parker Bowles, με δημιουργίες της δικής μας Celia Kritharioti .

Η Άννα Μαρία, η χήρα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, φόρεσε ένα μπλε σκούρο κρεπ μιντι ταγιέρ με κεντημένα κουμπιά by Celia Kritharioti, το οποίο ταίριαξε με ιδίου χρώματος clutch.

gettyimages-148792112011.jpg

(Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images)

H Lola Parker Bowles, που καθόταν στην πρώτη σειρά κατά τη διάρκεια της στέψης, εμφανίστηκε με σακάκι Celia Kritharioti Haute Couture με κεντημένες μανσέτες με κρύσταλλα Swarovski.

lola-parker-powles-2.jpg


H Celia Kritharioti Couture,
o παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.05.2023 - 13:35