Συναυλία για τη Στέψη: Η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο χορός του βασιλιά και το απίθανο τρολάρισμα του παρουσιαστή

08.05.2023
Συναυλία για τη Στέψη: Η Katy Perry, ο Lionel Richie, ο χορός του βασιλιά και το απίθανο τρολάρισμα του παρουσιαστή
(Photo by Yui Mok - WPA Pool/Getty Images)
Οι εορτασμοί για την ιστορική στέψη του βασιλιά Καρόλου - και της βασίλισσας Καμίλα, στο πλευρό του - ολοκληρώθηκαν χθες με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο και τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν εκείνα που φα΄νηκαν να το απολαμβάνουν περισσότερο.

Ύστερα από τις δυσκολίες που λέγεται ότι αντιμετώπισαν οι διοργανωτές της συναυλίας που είχε ανακοινωθεί για τον εορτασμό της στέψης του βασιλιά Καρόλου, η μεγάλη βραδιά έφτασε και το πρόσημο είναι, τελικά, θετικό!

Με την Katy Perry και τον Lionel Richie ως Headliners και ονόματα όπως Andrea Bocelli, Take That, Sir Bryn Terfel, Nicole Scherzinger, Freya Ridings και Alexis Ffrench στο LineUp, royals και κοινό έδειξαν να διασκεδάζουν πολύ, παρόλο που οι κακές γλώσσες μιλούν γενικά για μια "B class" εκδήλωση "αρμόζουσα, βέβαια, σε έναν B class βασιλιά".

Έστω!

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο σταρ του Paddington και του Downton Abbey Hugh Bonneville και από όλα όσα είπε κρατώντας το μικρόφωνο, κρατάμε την επική "ατάκα" με την οποία προσφώνησε τον βασιλιά Κάρολο, προκαλώντας τα γέλια ακόμη και του ίδιου και της συζύγου του. "The artist formally known as Prince", είπε ο ηθοποιός, χρησιμοποιώντας στην κυριολεξία το όνομα που είχε επιλέξει ο σπουδαίος τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή το 2016 και πιο "to the point" δεν θα μπορούσε να είναι.

{https://twitter.com/RoyalCentral/status/1655294889809043460}

Όλοι οι καλλιτέχνες ικανοποίησαν με τις ερμηνείες τους και σίγουρα έδωσαν τους καλύτερους εαυτούς τους, όμως στις κερκίδες (ναι, και σε αυτές των επίτιμων καλεσμένων) ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος στους ρυθμούς του "All Night Long" του Lionel Richie.

Παρόλο που η ερμηνεία του σταρ (και κριτή του American Idol) προκάλεσε ερωτηματικά στο Twitter, με κύμα ερωτηματικών ως προς τη φωνή που "ακουγόταν" αγνώριστη, ο Richie (που πρόσφατα πάντρεψε και την κόρη του, Sophia, παρεμπιπτόντως) ξεσήκωσε το κοινό και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Ιδού η εμφάνιση του Lionel Richie και από το 4:48 και μετά που ανέβηκαν οι ρυθμοί σύσσωμη η royal παρέα σηκώθηκε όρθια και διασκέδαζε χορεύοντας και τραγουδώντας μαζί με τον ερμηνευτή. Ιδιαίτερα απολαυστικοί η Charlotte και ο George, αλλά και το βασιλικό ζεύγος που λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

{https://www.youtube.com/watch?v=5yFe-am0q3s&ab_channel=BBC}

Η ολόχρυση εμφάνιση της Katy Perry ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Ιδού η είσοδός της με το Roar, που ξεσήκωσε τα πλήθη, αλλά και τον σύντροφό της, Orlando Bloom, ο οποίος καμάρωσε και διαδικτυακά για τη σύντροφο της ζωής του.

{https://www.youtube.com/watch?v=znuFduBVBGE&ab_channel=BBC}

{https://www.instagram.com/p/Cr-GG4EL0hE/}

Τελευταία τροποποίηση στις 08.05.2023 - 11:34