Οι 8 τάσεις που θα επικρατήσουν στη μόδα για το 2022

04.01.2022
Οι 8 τάσεις που θα επικρατήσουν στη μόδα για το 2022
Από oversized σακάκια μέχρι ζώνες αλυσίδας

Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα στιγμή στη μόδα, καθώς βρισκόμαστε κάπου μεταξύ των σαλονιών στο σπίτι και των εξόδων έξω. Αυτή η διασταύρωση απαιτεί τόσο λαμπερές και φανταχτερές εμφανίσεις όσο και άνετες γραμμές και σύνολα που μπορούν να φορεθούν μέχρι το βράδυ.

Πώς να φτιάξεις μία capsule wardrobe που θα κρατήσει μια ζωή

Δες παρακάτω τις κυρίαρχες τάσεις για τη μόδα του 2022:

Catsuit

Το catsuit είναι ένα από τα πιο απροσδόκητα trends της χρονιάς, που εκτός από την πασαρέλα του Saint Laurent και του Burberry, έχουμε δει σε αρκετές celebrities όπως η Hailey Bieber και η Lizzo.

Ζώνες αλυσίδας

Αν είσαι fan της δεκαετίας του '90, το νέο hot αξεσουάρ της χρονιάς είναι ιδανικό για εσένα: μια ζώνη αλυσίδας που φοριέται γύρω από ένα πλεκτό φόρεμα ή ακριβώς πάνω από τον αφαλό σου.

Micro Blazers

Το αγαπημένο μας blazer παίρνει μια πιο λεπτή και προσαρμοσμένη σιλουέτα, όπως είδαμε στους οίκους Proenza Schouler, Miu Miu και Jacquemus.

Μεγάλα πανωφόρια

Συνδυάζονται με τζιν, φούστες, πλεκτά φορέματα ή παντελόνια - με άλλα λόγια, σχεδόν οτιδήποτε.

Λάμψεις παντού

Οίκοι από τη Celine μέχρι την Carolina Herrera προτείνουν λάμψεις σε μάξι φούστες μέχρι μίνι φορέματα.

Κοντές φούστες

Κάνε το σύνολο σου πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο με μια μίνι φούστα, όπως προτείνουν οι οίκοι Miu Miu, Prada και Dior.

Πουκάμισα μεγάλου μεγέθους

Μια νέα τάση φαίνεται να έχει αναδυθεί, και είναι τόσο ανάλαφρη και ανέμελη όσο θέλουμε να είμαστε. Πρόκειται για πουκάμισα μεγάλου μεγέθους, σε συνδυασμό με ένα oversized παντελόνι.

Μπλουζάκια σουτιέν

Ένα μπλουζάκι σε στυλ σουτιέν είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ένα σύνολο πιο σέξι και νεανικό. Συνδύασε το με oversized κοστούμια ή με μια κομψή pencil φούστα.