Πώς να φορέσεις το καλσόν σε κάθε είδους χειμερινές περιστάσεις

27.12.2021
Πώς να φορέσεις το καλσόν σε κάθε είδους χειμερινές περιστάσεις
Οι επιλογές που θα σε πείσουν να το εντάξεις στα σύνολα σου

Στο οπλοστάσιο των απαραίτητων για το χειμερινό μας ντύσιμο, τα καλσόν είναι δεδομένα. Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάθε ζευγάρι προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά, μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν πρόκειται να φορέσουμε φούστες και φορέματα σε κάθε γραμμή και στυλ αυτή την εποχή του χρόνου.

Τα τέλεια αξεσουάρ για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών με στυλ

Τα καλσόν γίνονται το πρωταγωνιστικό στοιχείο για τα χειμερινά μας συνόλα. Λεπτά σχέδια δαντέλας έρχονται σε αντίθεση με τη στιβαρή σιλουέτα μιας μπότας με σόλα και αδιαφανή λευκά καλσόν θυμίζουν τη δεκαετία του '60, ειδικά όταν είναι διακοσμημένα με μίνι φούστες και γόβες με πλατφόρμα. Παρακάτω θα δεις μερικούς υπέροχους τρόπους να φορέσεις το καλσόν φέτος το χειμώνα:

Κοστούμι για πάρτι

Ένα γυαλιστερό κοστούμι με δυο κομμάτι είναι ιδιαίτερα εορταστικό σε συνδυασμό με ένα καλσόν με διακριτικά σχέδια ή με λογότυπο.

Ολόλευκο σύνολο

Κάνε ένα γιορτινό ντύσιμο με φωτεινά, λευκά καλσόν. Οι πινελιές από μεταλλικά και μαύρα αξεσουάρ θα δημιουργήσουν μια υπέροχη αντίθεση.

Αντίθετες Υφές

Όταν το σύνολό σου είναι κλασικό, μπορείς να το κάνεις πιο παιχνιδιάρικο με την προσθήκη ενός περίπλοκου καλσόν. Ολοκλήρωσε το look με ένα παπούτσι με βαριά σόλα και λουστρίνι για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Χειμωνιάτικο Σορτς

Τα κοντά σορτς δεν είναι ακριβώς απαραίτητα για τα μέσα του χειμώνα, αλλά αυτός ο δημιουργικός συνδυασμός μας πείθει για το αντίθετο. Το σορτς και οι ψηλές μπότες δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, ενώ ένα πλεκτό και ένα πλούσιο παλτό προσθέτουν στρώματα προστασίας.

Πολυεπίπεδα πλεκτά

Το καλσόν μπορεί να είναι το μυστικό όπλο για το χειμωνιάτικο ντύσιμο, ειδικά όταν επιλέγεις το κατάλληλο. Ολοκλήρωσε ένα σύνολο με πλεκτή μίνι φούστα με ζεστό κασμιρένιο καλσόν για άνεση και ζεστασιά όλη μέρα.