Η Katie Holmes μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να φορέσουμε τις ψηλές μπότες

25.12.2021
Η Katie Holmes μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να φορέσουμε τις ψηλές μπότες
Η πρόσφατη εμφάνιση που μας εμπνέει

Υπάρχουν πολλά να γιορτάσουμε τους χειμερινούς μήνες - τις διακοπές, τη ζεστή σοκολάτα, το χουχούλιασμα δίπλα στο τζάκι – αλλά στον κόσμο της μόδας, γιορτάζουμε επίσης της επιστροφή της σεζόν που επικρατούν οι μπότες. Κανένα άλλο στυλ παπουτσιού δεν είναι τόσο καλά εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει τον κρύο καιρό, είτε επιλέγεις ογκώδεις μπότες για την ημέρα είτε ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο για τη νύχτα. Αν χρειάζεσαι στυλιστική έμπνευση για το δεύτερο, πάρε το παράδειγμα της Katie Holmes, η οποία παρακολούθησε την παρουσίαση της συλλογής Kate Spade Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 στη Νέα Υόρκη και έδειξε έναν από τους καλύτερους τρόπους για να φορέσεις τις ψηλές μπότες.

Πώς να φορέσεις τις μπότες μέχρι το γόνατο

Το μίνιμαλ ντύσιμο της Holmes απέδειξε ότι, με τις σωστές αναλογίες, ακόμη και τα πιο απλά σύνολα μπορούν να κάνουν μεγάλη αίσθηση. Η ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα σε στυλ πουκαμίσου από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Kate Spade, καθώς και μια κομψή, λευκή τσάντα χιαστί και ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο με κρυστάλλινα διακοσμητικά.

6 tips για να διορθώσεις άμεσα τις απροσδόκητες ατέλειες στο ντύσιμο σου

Οι statement μπότες κάτω από μια μακριά φούστα είναι μια κομψή εναλλακτική της μίνι φούστας. Είναι επίσης ένα σημαντικό κόλπο για το στυλ της πασαρέλας: Έχουμε δει να φοριούνται με αυτόν τον τρόπο σε σόου όπως της Victoria Beckham και του Balenciaga.