Late Summer - Early September Style: 12 προτάσεις για κομψό καθημερινό ντύσιμο

10.09.2023
Late Summer - Early September Style: 12 προτάσεις για κομψό καθημερινό ντύσιμο
Ο καιρός «κρατάει» ακόμη, οι διακοπές συνεχίζονται για κα΄ποιους ενώ οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Αν δυσκολεύεσαι να βρεις τι να φορέσεις κάθε μέρα, ιδού μερικές απλές, όμορφες και έξυπνες προτάσεις από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς.

Η Maria Alcalde είναι μία από τις Influencers που μας αρέσει πολύ εδώ στο womenonl.gr για το στυλ, τον αέρα και το γήινο των αναρτήσεών της. Στο πιο πρόσφατο ποστ της η νεαρή ισπανίδα digital creator μοιράζεται μερικές ιδέες για καθημερινό ντύσιμο τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού (που ακόμη τέτοιες είναι) και τις πρώτες του φθινοπώρου.

Ξεχωρίσαμε μερικές από το reel της και τις υπόλοιπες θα τις δεις στην ανάρτηση στο τέλος.

Γύρισες από τις διακοπές μαυρισμένη; Δες ποια ρούχα μπορούν να το αναδείξουν καλύτερα

Για εσένα που φοράς σορτσάκι (γενικότερα), φυσικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη το εντάξεις στα καθημερινά σου outfits και αυτή την εποχή. Απλά συνδύασέ το με κάποιο μακρυμάνικο, πουκάμισο, πουλόβερ ή ζακέτα. Φυσικά, ανοιχτά ή κλειστά παπούτσια ανάλογα την περίσταση (και τη θερμοκρασία!)

6_2.jpg

9.jpg

1_31.jpg

Μία εύκολη κομψότατη λύση για το γραφείο αλλά και για μία απογευματινή έξοδο περιλαμβάνει ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα γιλέκο στο ίδιο χρώμα.

7.jpg

Ένα βαμβακερό φόρεμα αποτελεί πάντα μια safe λύση ενώ το μακρύ μανίνει ενδείκνυται για τα βραδάκια του Φθινοπώρου που όπως και να έχει, οι θερμοκρασίες κάπως πέφτουν!

5_1.jpg

Οι midi φούστες παραμένουν στη μόδα και τα πρώτα πλεκτά κάνουν την εμφάνισή τους.

8_1.jpg

Το animal print «ζει κι βασιλεύει». Ένα παντελόνι σε ίδια γραμμή, συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο (παντός είδους) σε βγάζει ασπροπόσωπη για μια χαλαρή έξοδο ενώ, εννοείται πως αντί για σανδάλι, μπορείς να φορέσεις τα «παντός καιρού» sneakers!

1_30.jpg

Και φυσικά το λευκό τζιν, άρχοντας και αυτής της σεζόν, μπορεί να φορεθεί με ένα πουλοβεράκι (ακόμη και) στο χρώμα της άμμου για κομψή εμφάνιση όλες τις ώρες!

3_17.jpg

Γύρισες από τις διακοπές και δυσκολεύεσαι για το τι να φορέσεις στο γραφείο; Ιδού μερικές ιδέες για να εμπνευστείς

Ιδού και το Post για μερικές ακόμη ενιαφέρουσες προτάσεις.

{https://www.instagram.com/p/CxAzol8sXns/}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.09.2023 - 21:44