Ποια μήκη σε φούστες είναι στην μόδα αυτή τη σεζόν;

31.05.2022
Ποια μήκη σε φούστες είναι στην μόδα αυτή τη σεζόν;
Επιλέξτε την ιδανική φούστα για εσάς και κερδίστε τις εντυπώσεις, αναδεικνύοντας την σιλουέτα σας με τρόπο μοναδικό και άκρως θηλυκό!

Γιατί οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τις maxi φούστες;

Οι maxi γυναικείες φούστες είναι και φέτος στη μόδα! Και είναι λογικό, καθώς αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για πολλούς παράγοντες. Αρχικά, φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και είναι αέρινες και άνετες. Οι γυναίκες νιώθουν ασφαλείς με αυτές. Επιπλέον, οι περισσότερες maxi φούστες που είναι στη μόδα είναι ψηλόμεσες και αναδεικνύουν πλήρως τη γυναικεία γοητευτική σιλουέτα. Για τον λόγο αυτό, το συγκεκριμένο είδος φούστας προτιμάται από όλες τις γυναίκες, κι ας έχουν διαφορετικό σωματότυπο. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή διότι, ανεξαρτήτως των κιλών σας, μπορείτε να τις συνδυάσετε με κάποιο crop top, το οποίο θα αναδείξει ακόμα πιο πολύ τις καμπύλες σας. Όσον αφορά, τα παπούτσια με τα οποία θα τα συνδυάσετε, οι επιλογές είναι ποικίλες. Αν, για παράδειγμα, βρίσκεστε σε ένα νησί, στο οποίο θα περπατάτε όλη την ώρα, καλό θα ήταν να φορέσετε σανδάλια για να είστε πιο άνετες. Αν, όμως, ετοιμάζεστε για νυχτερινή έξοδο, συνδυάστε τα με ψηλά πέδιλα που θα αναδεικνύουν το ύψος και το σώμα σας.

Πού μπορείτε να φορέσετε τις midi φούστες σας;

Τα τελευταία χρόνια, οι midi φούστες κάνουν θραύση στην αγορά και όχι άδικα! Αποτελούν μία safe επιλογή για πολλές εξόδους. Αυτό συμβαίνει διότι, όπως και να συνδυάσετε το συγκεκριμένο είδος φούστας, αυτό πάντα θα δίνει ένα πιο επίσημο ύφος στο outfit σας. Μπορείτε να τις συνδυάσετε πολύ εύκολα με ένα crop top ή με ένα μεσάτο πουκάμισο. Αν, όμως, σκέφτεστε ποια θα είναι η κατάλληλη επιλογή παπουτσιών, αυτό εξαρτάται από εσάς! Οι midi φούστες ταιριάζουν σχεδόν με όλα! Μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα την midi πλισέ σας φούστα με τα λευκά σας sneakers ή με τις πλατφόρμες σας. Και τα δύο look σας είναι καταπληκτικά για το γραφείο ή μια χαλαρή βόλτα. Αν έχετε κανονίσει να βγείτε ραντεβού, μπορείτε να συνδυάσετε την midi κολλητή σας φούστα με ένα crop top και με ψηλά πέδιλα ή τις γόβες σας. Το συγκεκριμένο outfit μπορείτε να το φορέσετε και στην έξοδό σας σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Αν δεν έχετε στην ντουλάπα σας φούστες midi, μπείτε στην Guess για να βρείτε το look που σας ταιριάζει!

Οι mini φούστες συνδυάζονται εύκολα με τα outfit σας;

Για τις περισσότερες γυναίκες οι mini φούστες αποτελούν δύσκολη επιλογή αγοράς, καθώς δεν μπορούν να τις φορέσουν σε καθημερινά κοινωνικά περιβάλλοντα. Θεωρούν ότι δεν είναι τόσο άνετες όσο οι midi και οι maxi για τον χώρο εργασίας. Επιπλέον, συχνά φοβούνται και τον αέρα, ειδικά αν οι φούστες τους δεν είναι κολλητές. Για τον λόγο αυτό, η πλειοψηφία των γυναικών προτιμούν να τις φοράνε όταν ξέρουν ότι θα βρίσκονται σε κλειστούς χώρους. Αν επιθυμείτε να φορέσετε μία mini ψηλόμεση κολλητή φούστα, μπορείτε να την συνδυάσετε με μαύρο καλσόν, μπότες και ένα όμορφο τοπάκι. Αν είναι καλοκαίρι και κάνετε βόλτες στα σοκάκια ενός ελληνικού νησιού, προτιμήστε είτε κολλητές είτε αέρινες φούστες με σανδάλια ή πέδιλα. Αν, όμως, δε νιώθετε ασφαλείς με τη mini φούστα σας, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ποδηλατικό σορτσάκι αναζητώντας στο διαδίκτυο «βρίσκω σορτς γυναικεία στο Answear». Έτσι, μπορείτε να φορέσετε ανενόχλητες τις mini φούστες σας και να περάσετε υπέροχα στη βόλτα σας!