Σάντουιτς με χοιρινή ωμοπλάτη

18.06.2009
Με ποικιλία λαχανικών!!

Τι έχουμε:

  • 2 ψωμιά τσιαπάτα
  • 12 φέτες χοιρινή ωμοπλάτη λεπτοκομμένες
  • 1/2 φλιτζ. μαγιονέζα Hellmanns Real
  • 4 παντζάρια
  • 1 αγγούρι
  • 1/2 ιταλικό αντίδι

Τι κάνουμε:

Πλένουμε καλά τα φύλλα από τα ιταλικά αντίδια και τα κόβουμε σε κομμάτια με τα δάχτυλά μας.

Στη συνέχεια αφού πλύνουμε τα παντζάρια, τα βράζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά. Μόλις βράσουν, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες.

Κατόπιν πλένουμε καλά το αγγούρι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες μαζί με τη φλούδα του.

Κόβουμε τα ψωμιά στη μέση και στο κάτω μέρος τους βάζουμε τις φέτες χοιρινού και στο πάνω μέρος τις φέτες αγγουριού και τις φέτες παντζαριού.

Απλώνουμε πάνω στα υλικά ομοιόμορφα τη μαγιονέζα Hellmanns Real και προσθέτουμε τα κομμάτια από τα ιταλικά αντίδια.

Κλείνουμε τα σάντουιτς με το επάνω μέρος από τα τσιαπάτα και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε αντί για τσιαπάτα να χρησιμοποιήσουμε ό,τι ψωμί επιθυμούμε.

Το κατάλληλο κρασί Αθήρι.