Λαμπερές γιορτές στο «Athens Park Hotel»

23.12.2010
Με την ολοκλήρωση της ολικής αναγέννησής του το «Park Hotel» γιορτάζει σε ύφος «urban nature», σας υποδέχεται σε ένα θεατρικό σκηνικό εμπνευσμένο από τη φύση και σας προσκαλεί στις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις του!

Με την ολοκλήρωση της ολικής αναγέννησής του το «Park Hotel» γιορτάζει σε ύφος «urban nature», σας υποδέχεται σε ένα θεατρικό σκηνικό εμπνευσμένο από τη φύση και σας προσκαλεί στις λαμπερές εορταστικές εκδηλώσεις του!

Το αναγεννημένο «Athens Park Hotel» έχει μετατραπεί σε μια ζωντανή «θεατρική σκηνή» με πρωταγωνιστή την ίδια τη φύση. Η μοναδική αυτή παράσταση συνδυάζεται με την «εκλεπτυσμένη πολυτέλεια» που συναντάει κανείς στους νέους χώρους του. Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους τα Χριστούγεννα στο brunch του «Gallo Nero», σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα, όπου σας περιμένει πλούσιος μπουφές με μοντέρνες ιταλικές και παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και εορταστικές μελωδίες από πιάνο και τραγούδι.

Τα φώτα της πόλης σβήνουν, στο «Park Hotel» όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα λαμπερή. Η πρώτη μέρα του έτους είναι μοναδική και στον πρωινό μπουφέ θα απολαύσετε νόστιμες λιχουδιές και θα χαλαρώσετε από μια νύχτα διασκέδασης.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς με συνοδεία από πιάνο και τραγούδι σ’ έναν πλούσιο εορταστικό μπουφέ με ιταλικές και ελληνικές σπεσιαλιτέ.

Αν, πάλι, προτιμάτε χαλάρωση, τζάκι, καφέ και ένα γρήγορο σνακ ή γλυκό, τότε κάντε μια στάση στο πραγματικά μοναδικό «Oak Room Lounge Cafe», με σκηνικό από αληθινούς κορμούς δέντρων. Στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου το πολυβραβευμένο με Χρυσό Σκούφο bar-restaurant «St’Astra» λειτουργεί ξανά ως «St’Astra East» και σας ταξιδεύει με προορισμό τα αστέρια για ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.

Οι γιορτινές live κεφάτες μελωδίες από τους Twisters και οι γευστικές δημιουργίες του executive chef Christian Robert συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη βραδιά. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης και τα πυροτεχνήματα. Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, οι απολαυστικές γεύσεις, καθώς και η live μουσική από τους μοναδικούς Swing Express θα απογειώσουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου.

Διεύθυνση: «Athens Park Hotel», Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα, www.athensparkhotel.gr, e-mail: [email protected], τηλ.: 210-8894500, fax: 210-8238420.