Διαγωνισμός: Το womenonly.gr και η λουξ σε στέλνουν στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στις 12 Φεβρουαρίου

07.02.2020
Διαγωνισμός: Το womenonly.gr και η λουξ σε στέλνουν στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στις 12 Φεβρουαρίου
Κέρδισε μία από τις 3 διπλές προσκλήσεις που προσφέρει η αγαπημένη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Κλειστό TAEKWON DΟ στο πλαίσιο της "Live Experience Tour 2020" στις 12/2/2020

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης ο Αντώνης Ρέμος κάνει την έκπληξη με μία μεγάλη συναυλία στην Αθήνα και το TAEKWON DO στις 12 Φεβρουαρίου.

Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και ιδιαίτερες ερμηνευτικές στιγμές στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του και αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου. Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Το Womenonly και η λουξ σου δίνουν τη δυνατότητα να ζήσεις κι εσύ τη μοναδική αυτή εμπειρία την επόμενη Τετάρτη.

Εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα (από το 1950) η λουξ, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, προσφέρει τα πιο ποιοτικά προϊόντα.

Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, λουξ Mix, Σόδα, Γκαζόζα, λουξ Cola και Tonic, τα αναψυκτικά λουξ συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για δροσιά και απόλαυση.

Με βασικό συστατικό το εξαιρετικής ποιότητας νερό Κεφαλόβρυσου, με την προσθήκη χυμών και με την ιδανική ισορροπία ανθρακικού, τα αναψυκτικά λουξ ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αγνότητά τους, προσφέροντας γεύσεις απολαυστικά δροσιστικές, γεύσεις μοναδικά ελληνικές.

Πάντα κοντά στον κόσμο της, η λουξ υποστηρίζει τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Κλειστό TAEKWON DΟ στις 12/2/2020 και φέρνει έξι από εσάς κοντά του, προσφέροντας 3 διπλές προκλήσεις για εκείνη τη συναυλία.

Διεκδικήστε τις συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Τρίτη 11/2. Καλή επιτυχία!