Super διαγωνισμός Egreeno: Κερδίστε τα καλύτερα φυσικά προϊόντα καθαρισμού!

19.02.2020
Super διαγωνισμός Egreeno: Κερδίστε τα καλύτερα φυσικά προϊόντα καθαρισμού!
Mία 100% ελληνική εταιρία παραγωγής απορρυπαντικών, με εξωστρέφεια και αφοσίωση στην ποιότητα.

O Χρήστος Γκουλέτσας, είναι χημικός μηχανικός και επικεφαλής μιας ομάδας νέων επιστημόνων, με κατάρτιση και πάθος για έρευνα και καινοτομία. Η εταιρία που δημιούργησε με τη σύζυγο του παράγει απορρυπαντικά και βρίσκεται στην πανέμορφη εξοχή του νομού Κιλκίς, σε μια καταπράσινη πεδιάδα δίπλα στον Αξιό ποταμό. Η τοποθεσία δεν είναι τυχαία αφού αγαπάνε πολύ τη φύση και επιδιώκουν αυτό να το περάσουν και στα προϊόντα.

Εgreeno: Έλληνες δημιούργησαν τα πιο δραστικά απορρυπαντικά, φιλικά για την υγεία του παιδιού τους!

Μεταξύ άλλων θα βρείτε:

✓ Απορρυπαντικό ρούχων
✓ Μαλακτικό ρούχων
✓ Υγρό πιάτων
✓ Υγρό χεριών
✓ Πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης
✓ Καθαριστικό δαπέδου

Γιατί να επιλέξεις απορρυπαντικά egreeno;

1) Περιέχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό συστατικών φυσικής προέλευσης (μέσος όρος 93%), γεγονός που τα καθιστά απορρυπαντικά αφενός φιλικά για την ανθρώπινη υγεία και αφετέρου γρήγορα βιοδιασπώμενα και πολύ οικολογικά.

2) Δεν περιέχουν αμφιλεγόμενες ουσίες (SLES, SLS, COCODEA, φοινικέλαιο κ.α.) που περιέχονται στην συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων απορρυπαντικών.

3) Είναι από τα ελάχιστα απορρυπαντικά στην ελληνική αγορά που δεν έχουν καμία επισήμανση, καμία προειδοποίηση και καμία ένδειξη για προφύλαξη, σύμφωνα με τις οδηγίες του Γεν. Χημείου του Κράτους και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

4) Τα άοσμα καθαριστικά egreeno δεν περιέχουν καμία αρωματική ουσία, και γι΄ αυτό είναι ιδανικά για μητέρες με μωρά, για άτομα με αλλεργίες & ατοπική δερματίτιδα, αλλά και για χώρους εστίασης και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

5) Είναι καθαριστικά Vegan/Cruelty-Free (πιστοποιημένα από την P.E.T.A.) και έχουν πρόσθετα φυτικά συστατικά και αιθέρια έλαια, χαρακτηριστικά της ελληνικής γης με θαυματουργικές ιδιότητες.

6) Είναι δραστικά απορρυπαντικά με συμπυκνωμένη υποαλλεργική σύνθεση.

7) Το 3% των εσόδων της σειράς απορρυπαντικών egreeno προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία “ΤΟΜ”.

Για περισσότερες πληροφορίες και online αγορές (αποστολή σε όλη την Ελλάδα) μπείτε στο www.egreeno.gr

To Womenonly.gr σε συνεργασία με την εταιρία Egreeno σας κάνουν δώρο μοναδικά προϊόντα καθαρισμού. Για να διεκδικήσετε ένα (τεμάχιο) Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων Egreeno 970ml(26 πλύσεις) και ένα (τεμάχιο) Μαλακτικό Egreeno 970ml (26 πλύσεις) συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Λήξη διαγωνισμού 24/2

Η ανάδειξη και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει την ίδια μέρα.

Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω e-mail.