Διαγωνισμός Messinian Spa: Οι νικητές που κερδίζουν από 3 υπέροχα λαδάκια περιποίησης είναι...

05.12.2019
Διαγωνισμός Messinian Spa: Οι νικητές που κερδίζουν από 3 υπέροχα λαδάκια περιποίησης είναι...

Ονειρεύεσαι τα πιο τέλεια φυσικά προϊόντα ομορφιάς; Τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης με τα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς των Messinian Spa.

Το Womenonly σε συνεργασία με τα Messinian Spa σου κάνει δώρο 3 νέα ξηρά λαδάκια που θα σε «κατακτήσουν». 3 τυχερές θα κερδίσουν από 3 υπέροχα λαδάκια για detox, ευεξία, αναζωογόνηση και λάμψη.

Μετά το επιτυχημένο Bronze Shimmering Dry Oil, τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa δημιούργησαν τρία ακόμα ξηρά λαδάκια που θα σας «κατακτήσουν»! Το Πορτοκάλι, Βανίλια Ορχιδέα & Μύρτιλο για detox & ευεξία. Το Ρόδι & Μέλι για αναζωογόνηση και θρέψη. Το Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος με χρυσόσκονη για ενυδάτωση και λάμψη. Τα αρώματα τους είναι μοναδικά και η αίσθηση απαλότητας που αφήνουν μετά τη χρήση τους σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Διαθέσιμα σε φαρμακεία. Πληροφορίες στο: www.messinianspa.gr

Το womenonly.gr σε συνεργασία με τα Messinian Spa διοργάνωσαν διαγωνισμό και οι τρεις νικητές που κερδίζουν από 3 λαδάκια είναι οι εξής:

1. ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

2. ΧΡΥΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

3.ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ

Οι νικητές θα λάβουν ενημερωτικό e-mail.

Μείνετε στο womenonly.gr γιατί έρχονται κι άλλα πλούσια δώρα.