Προβληματισμενη

15.07.2015
Την πρώτη φορα που πάμε να έρθουμε σε επαφή με το που μπαίνει μέσα μου μετά από 1 λεπτό εκσπερματωνει

Θεια λουκια γειά σου, έχω ένα προβλημα με τον συντροφο μου. Εδώ και ένα χρόνο την πρώτη φορα που πάμε να έρθουμε σε επαφή με το που μπαίνει μέσα μου μετά από 1 λεπτό εκσπερματωνει, με αποτελεσμα να μην το ευχαριστιομαστε και να ξενερωνουμε. Δεν ξέρω πώς να βοηθήσω και τι να κάνουμε για να διορθωθεί... Τον πρώτο καιρό ήταν όλα καλά να επισημάνω. Είμαστε δυομιση χρόνια μαζί.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βέρα μου, το πρόβλημα που περιγράφεις λέγεται πρόωρη εκσπερμάτωση, η οποία όταν παρουσιάζεται σε δεύτερη φάση στη ζωή ενός άντρα οφείλεται συνήθως είτε σε λόγους υγείας (π.χ. προστατίτιδα ή υπερθυρεοειδισμός) είτε σε προβλήματα ψυχολογικής φύσης.

Αρμόδιος για να εντοπίσει την αιτία και να σας προτείνει λύσεις στην κατάσταση αυτή είναι ο ουρολόγος, τον οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε καταρχάς, προκειμένου να αποκλείσετε το ενδεχόμενο κάποιου κρυφού σωματικού προβλήματος.

Περισσότερα για το πώς να βοηθήσεις τον σύντροφο σου μπορείς να διαβάσεις στο εξειδικευμένο σάιτ notjustamoment.gr, το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων και απαντά σε όλα τα κοινά ερωτήματα σχετικά με την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι υπάρχει λύση και παρότι το πρόβλημα είναι κυρίως δικό του, ο δικός ρόλος είναι πολύ σημαντικός για να τον βοηθήσεις να το ξεπεράσει.