Δεν θελει να κανει σεξ

16.07.2015
Εχει ελειψη τεστοστερονης; Μπορω να εμφανιστω με τα πιο σεξι εσωρουχα και αυτος θα κανει σαν να μην με ειδε.

Γεια σου Θεια Λουκια. Σε παρακαλω απαντησε στο μυνημα μου, θα ηθελα πολυ να παρω την συμβουλη σου. Βρισκομαι σε μια σχεση εδω και 1μιση χρονο, και οι δυο ειμαστε 20. Το προβλημα ειναι το σεξ. Θα περιμενε κανεις πως ενα αγορι στα 20 θα ηταν παθιασμενο και θα ηθελε να κανει συνεχεια σεξ με την κοπελα του. Στη δικη μου σχεση δεν ειναι ετσι. Κανουμε σεξ το πολυ 1 φορα την εβδομαδα και μερικες φορες καθολου. Οποτε γινεται ειναι υποτονικο, λες και το αγορι μου το κανει με το ζορι. Επισης οποτε τελειωνουμε δεν καθεται ποτε για αγκαλια, αλλα σηκωνεται και φευγει, Προσπαθω να ντυνομαι πιο προκλητικα ή να φερομαι σεξι οταν ειμαστε μονοι μας. Ομως αυτος τιποτα κανει σαν να μην υπαρχω, αγνοει τις προσπαθειες μου με αποτελεσμα να ξενερωνω. Μου εχει πει πως βλεπει καθε μερα τσοντες και του ειπα πως δεν εχω προβλημα με αυτο αλλωστε ολοι δεν το κανουν; Οποτε του παραπονιεμαι για το σεξ μου λεει πραγματα του τυπου 'δεν μπορω να κανω σεξ συνεχεια. Μονο το σεξ σε ενδιαφερει;', 'Την αγαπη μου την δειχνω με τα απλα καθημερινα πραγματα και αυτο μετραει οχι να κανεις σεξ συνεχεια.', 'Αμα πας σε αλλη σχεση που το μονο που θα θελει ο αλλος ειναι να το κανετε, τοτε θα με εκτιμήσεις' κτλπ. Νοιωθω τοσο περιεργα οταν μου τα λεει αυτα. Εχει ελειψη τεστοστερονης; Μπορω να εμφανιστω με τα πιο σεξι εσωρουχα και αυτος θα κανει σαν να μην με ειδε. Θεια μου νοιωθω τοσο ασχημα γιατι περα απο αυτο η σχεση ειναι πολυ ομορφη ομως θελω και εγω να νοιωθω ποθητη γυναικα. Νεα παιδια ειμαστε και εχουμε τετοιο προβλημα; Σε παρακαλω πες μου τι μπορει να φταει γιατι εχω αρχισει να χανω την αυτοπεποιθηση μου πια. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μελίνα μου, είναι ξεκάθαρο ότι το αγόρι σου έχει ένα θέμα με τη χρήση της πορνογραφίας και μπορεί ακόμη και με τη λίμπιντο του. Όμως αυτό είναι μόνο ένας μέρος του προβλήματος, καθώς εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι ότι αρνείται να αναγνωρίσει και να καλύψει τις ανάγκες σου και ταυτόχρονα προσπαθεί να σου προκαλέσει ενοχές για την σεξουαλικότητα σου.

Βλέπεις, πολλοί άντρες αυνανίζονται για να εκτονώσουν τη σεξουαλική τους ενέργεια με χρήση πορνογραφικού υλικού. Όταν όμως αυτή η συνήθεια φτάνει να αντικαταστήσει το συντροφικό σεξ, τότε είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει ένα βαθύτερο πρόβλημα που δεν μπορεί ν' αφήσει ανεπηρέαστο το ζευγάρι. Περισσότερα σχετικά με το θέμα μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο μου στο WomenOnly, «Τι είναι τόσο λάθος στο πορνό» όπου εξηγώ ακριβώς πώς η χρήση πορνογραφικού υλικού μπορεί πρακτικά να ευνουχίσει έναν άντρα.

Βέβαια, όλο αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς τη δική σου ανοχή και τη αποδοχή ενός υποτακτικού ρόλου σε μια καταπιεστική σχέση. Γιατί από τη στιγμή που αρχίζεις να εσωτερικεύεις το δικό του πρόβλημα, να νιώθεις εσύ μειονεκτικά και να κατηγορείς τον εαυτό σου γι' αυτό, σημαίνει ότι δεν διαθέτεις αρκετό αυτοσεβασμό και αυτοεκτίμηση για να διεκδικήσεις τα αυτονόητα μέσα στη σχέση σου.

Αντί λοιπόν να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου, καλύτερα ν' αρχίσεις να προβληματίζεσαι για ποιο λόγο δίνεις το προνόμιο σε κάποιον να σου στερεί μια από τις βασικές χαρές της ενήλικης ζωής. Βλέπεις, μπορεί η σχέση σου να είναι πολύ όμορφη συνολικά, όταν όμως το σεξ απουσιάζει παύει να είναι μια ερωτική σχέση και δεν βλέπω τον λόγο να τη διατηρείς.

Σκέψου τα όλα αυτά και μαζί σκέψου μήπως ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να θυμώνεις μ' εκείνους που προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε χειραγωγήσουν, αντί να δέχεσαι τις φτηνές δικαιολογίες τους για τις δικές τους ανεπάρκειες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ