Δεν ευχαριστιεμαι το σεξ

12.06.2015
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι συνεχεια κατα την διαρκεια οτι αυτο πρεπει να γινει ετσι και αυτο γιατι δεν εγινε ετσι και γιατι δεν με επιασε απο εκει κλπ και ξενερωνω συνεχεια.

Γεια Θεια Λουκια! Ειμαι 25 και εχω 3,5 χρονια σχεση. Το μόνιμο μου θέμα με την εκαστοτε σχεση μου ηταν οτι δεν μπορουσα να φτασω σε οργασμο. Το ευχαριστιεμαι μεχρι ενα σημειο το σεξ. Ο τωρινος μου συντροφος προσπαθει να με ευχαριστησει ειτε με προκαταρκτικα ειτε με το να μου ζηταει να ειμαι ανοιχτη στο σεξ ειτε με διαφορες στασεις. Στην αρχη κατηγορουσα εκεινον με την δικαιολογια οτι τελειωνουμε το σεξ οποτε τελειωνει εκεινος και μετα τιποτα. Ομως εγω ειδικα τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι συνεχεια κατα την διαρκεια οτι αυτο πρεπει να γινει ετσι και αυτο γιατι δεν εγινε ετσι και γιατι δεν με επιασε απο εκει κλπ και ξενερωνω συνεχεια και μετα ξενερωνω και εκεινον. Η εχω στο μυαλο μου συνεχεια οτι πρεπει να τελειωσω και ετσι δεν τελειωνω ποτε. Κλειτοριδικα μονη μου τελειωνω αλλα οταν προσπαθει εκεινος επειδη εχω στο μυαλο μου να τελειωσω περναει πολλη ωρα προφανως κουραζεται και ετσι δεν γινεται κατι και ξενερωνουμε παλι. Τι προτεινετε; Φταιω εγω; Μηπως δεν εχω βρει τον "σωστο" ερωτικο συντροφο; Δεν θελω ομως να χωρισω για αυτον τον λογο γιατι μπορει εγω να εχω το προβλημα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, αν πραγματικά το θέλεις είναι πάρα πολύ εύκολο να ευχαριστηθείς το σεξ, αρκεί να κάνεις πέντε απλά πράγματα:

Πρώτον, πρέπει να κάνεις σεξ σαν να μην έχεις ιδέα τι είναι το σεξ, πώς υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ή πώς υποτίθεται ότι πρέπει να γίνονται όλα. Απλά άσε το ένστικτο και τις αισθήσεις σου να σε οδηγήσουν, χωρίς να περιμένεις τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο.

Δεύτερον, ξέχνα ότι υπάρχει οργασμός κι ότι «πρέπει» να τελειώσεις. Αν σ' ευχαριστεί αυτό που νιώθεις στο κορμί σου, όσο το νιώθεις, με όποιον τρόπο κι αν το νιώθεις είναι αρκετό. Οτιδήποτε άλλο είναι περιττή φιλολογία.

Τρίτον, θα πρέπει να πάψεις να κατηγορείς τον σύντροφο σου και αν θέλεις να σου κάνει κάτι απλά να του το ζητάς συγκεκριμένα. Π.χ., «θέλω να με αγγίξεις εκεί, έτσι» ή «χούφτωσε με εκεί»... Βλέπεις κάθε γυναίκα ικανοποιείται με διαφορετικούς τρόπους και κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θέλεις και πώς θα σε ευχαριστήσει όσο καλός εραστής κι αν είναι, αν δεν μιλήσεις.

Τέταρτον, αντί να σκέφτεσαι το «δέον γενέσθαι», άσε ελεύθερη τη φαντασία σου να εμπλακεί σε σκέψεις ερωτικού περιεχομένου που θα τονώσουν τη διέγερση σου αλλά και τη δική του διέγερση και αντοχή σε περίπτωση που τολμήσεις να τις μοιραστείς μαζί του.

Πέμπτο και τελευταίο, βάλε κι εσύ το χεράκι σου στην ικανοποίηση σου και ανάλαβε την πρωτοβουλία κάποιες φορές. Πουθενά δεν είναι γραμμένο ότι όλα πρέπει να γίνονται από τον άντρα, ενώ εσύ θα κάθεσαι να κρίνεις και να κατακρίνεις τις επιδόσεις του. Μάλιστα, αν του επιτρέψεις να σε δει να χαϊδεύεσαι και να τελειώνεις μόνη σου αφενός θα του ανοίξει η όρεξη κι αφετέρου με αυτή την ζωντανή επίδειξη θα καταλάβει πολύ καλύτερα τι θέλεις και πώς να σ' ευχαριστήσεις, παρά να ακούει μόνο φωνητικές οδηγίες.

Εν κατακλείδι, το σεξ δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο κι αυτόν τον τρόπο οφείλεις να τον ανακαλύψεις, ξεχνώντας όσα νομίζεις ότι ξέρεις και αρχίζοντας ξανά από το σημείο μηδέν. Ούτως ή άλλως, επί της ουσίας εκεί έχεις κολλήσει τόσο καιρό. Ώρα για μια καινούργια αρχή λοιπόν.