"Εκτός ελέγχου... όλα" στο Περοκέ

14.11.2008
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υποδέχεται το Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ που θα παρουσιάσουν το έργο του Ray Cooney «Εκτός ελέγχου... όλα».

« καλύτερα κακή επιγραφή στον τάφο σου
παρά να πέσεις στο στόμα θεατρίνων»

Ουίλλιαμ Σαίξπηρ

Δύο σπουδαίοι κωμικοί του ελληνικού θεάτρου θα συναντηθούν στο ανέβασμα μιας κωμωδίας - φάρσας που άφησε εποχή στο αγγλικό θέατρο.

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υποδέχεται το Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ που θα παρουσιάσουν το έργο του Ray Cooney «Εκτός ελέγχου... όλα».

Πρόκειται για την κωμωδία που έγραψε ο Ray Cooney εμπνευσμένος από τα σεξουαλικά και οικονομικά σκάνδαλα των κυβερνήσεων της Margaret Thatcher (βρε κάτι συμπτώσεις...) πριν από μερικά χρόνια.

Το έργο χάλασε κόσμο τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Broadway για πολλές σεζόν και τιμήθηκε για κωμωδία με το «Lawrence Olivier Award».

Ασφαλώς οι δύο Πρωταγωνιστές μας που ας μην ξεχνάμε, συμπληρώνουνε οι δύο μαζί, 100 περίπου χρόνια κωμωδίας στην ελληνική σκηνή, δεν αφήσανε να πάει χαμένη η ευκαιρία να μεταφέρουν τη δράση από το Λονδίνο και τις ελληνικές «off shore εταιρίες» στο ελληνικό Πολιτικό Βατοπέδιο!

Έτσι θα παρακολουθήσουμε έναν υπουργό να μπλέκει με τη γραμματέα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα γαϊτανάκι έρωτα και ....θανάτου (!!) και τις προσπάθειες που καταβάλει ο εξ απορρήτων του για να τον σώσει. Μόνο που δεν ξέρουμε, αυτόν, ποιος θα τον σώσει...

«ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ... ΟΛΑ» του RAY COONEY
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μετάφραση & Σκηνοθεσία: Βασίλη Τσιβιλίκα
Διασκευή: Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου
Σκηνικά - Κοστούμια: Μιχάλη Σδούγκου

Παίζουν: Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιώργος Κωνσταντίνου, Αθηνά Μαυρομάτη, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ίρις Πανταζάρα, Γιώργος Ματαράγκας, Δημήτρης Γεροδήμος, Φαίη Γεωργακοπούλου, Δέσπονα Βλεπάκη και ο Μάκης Ρευματάς.

Ημέρες παραστάσεων:
Τετάρτη 7:15, Πέμπτη -Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή 9:15
Σάββατο 6:15 λαϊκή, Κυριακή 6:15
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 20-23 ευρώ , φοιτητικό λαϊκή 15 ευρώ
Διάρκεια 2 ώρες με διάλειμμα.