Ο ανάδρομος Ερμής των Χριστουγέννων (Μέρος Β')

09.12.2010
Ο πλανήτης της επικοινωνίας έρχεται την περίοδο των γιορτών να σου σπάσει λιγάκι τα νεύρα με την αναμπουμπούλα που φέρνει! Ο πλανήτης της επικοινωνίας , ο αγαπημένος σου Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 30 του μήνα και θα σε αφήσει στην ησυχία σου λίγο πριν την εκπνοή του 2011. μέχρι όμως να επιστρέψει σε ορθή πορεία διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας έρχεται την περίοδο των γιορτών να σου σπάσει λιγάκι τα νεύρα με την αναμπουμπούλα που φέρνει! Ο πλανήτης της επικοινωνίας , ο αγαπημένος σου Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 30 του μήνα και θα σε αφήσει στην ησυχία σου λίγο πριν την εκπνοή του 2011. μέχρι όμως να επιστρέψει σε ορθή πορεία διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιο σου για να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη!

Ζυγός: αν σχεδίαζες ταξιδάκι για την περίοδο αυτή καλύτερα να το ξανασκεφτείς μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει ότι έχει να κάνει με ταξίδια, την εκπαίδευση αλλά και το παρελθόν σου. Δώσε βάση αυτό το διάστημα διότι υπάρχει αρκετό παρασκήνιο αφού κάποιος μπορεί να σε εξαπατήσει ή να "δουλεύει" εναντίον σου ή ίσως θέματα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους τραβώντας την προσοχή σου! Ανάδρομος στον τρίτο και τέταρτο ηλιακό σου οίκο, ο πλανήτης της επικοινωνίας τα κάνει λίγο χάλια όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με τον κόσμο. Πρόσεξε όταν στέλνεις μέηλ στο αφεντικό ή όταν μιλάς στο κινητό με το αγόρι σου ή ακόμη και όταν στέλνεις φαξ, αφού η επικοινωνία σου θα είναι ...κομμένη μέχρι τις 30 του μήνα!

Σκορπιός: οι επαφές με φίλους ή γενικότερα οι πιο προσωπικές σου επαφές χρειάζονται την προσοχή σου αυτό το διάστημα μιας και ο πλανήτης της επικοινωνίας επηρεάζει αυτούς τους τομείς σου. Οι προσωπικές σου επαφές λοιπόν αλλά και οι οικονομικές σου συναλλαγές θα σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα αφού χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να συμφιλιωθείς με την ιδέα των καθυστερήσεων σε εργασιακά θέματα ή να δεις φίλους σου να απομακρύνονται. Μην πάρεις γρήγορες αποφάσεις και μη βιαστείς να δράσεις αλλά περίμενε ...ανάδρομος είναι θα περάσει και τότε όλα θα φτιάξουν! Υ.Γ. Σκέψου δύο φορές πριν μιλήσεις γιατί δεν αποκλείεται να πεις πράγματα που δεν τα εννοείς και να παρεξηγηθείς και όσο να πεις κάνεις δε θέλει να είναι έτσι την περίοδο των γιορτών.

Τοξότης: αυτό το διάστημα οι συνεννοήσεις με το αφεντικό ή τους συναδέλφους περνούν την κρίση τους και έτσι καλά θα κάνεις να μην τεντώσεις το σκοινί. Η επικοινωνία αναφορικά με την εργασία σου θέλει προσοχή αυτή την περίοδο και καλά θα κάνεις να δώσεις στις οικονομικές πρωτοβουλίες αλλά και στη γλώσσα του σώματος την προσοχή που τους αρμόζει. Μπορεί τώρα τις γιορτές το καταναλωτικό σου πνεύμα να έχει ξυπνήσει μαζί με αυτό των Χριστουγέννων όμως σκέψου διπλά πριν ...τινάξεις την κάρτα στον αέρα! Δεν αποκλείεται να φαίνεσαι συναισθηματικά απόμακρή στους ανθρώπους που είναι κοντά σου αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φτιάξουν προς το καλύτερο όταν ο πλανήτης της επικοινωνίας γυρίσει σε ορθή πορεία, γι’ αυτό υπομονή μέχρι τις 30 του μήνα και θα περάσει!

Αιγόκερως: νομικά θέματα, ταξίδια αλλά και η επικοινωνία στη δουλειά είναι οι τομείς που πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω για να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτό το διάστημα που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αναστάτωση στη δουλειά ή καθυστερήσεις για τις οποίες μπορεί να ευθύνεται κάποιος συνάδελφος είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό το διάστημα δώσε στη γλώσσα του σώματος αλλά και στη διαίσθηση σου μεγάλη προσοχή και όλα θα πάνε κατ’ έυχήν! Ίσως τώρα είναι μια καλή περίοδος να σκεφτείς τη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους και να καταφέρεις να εκμεταλλευτείς τον ανάδρομο Ερμή προς όφελος σου διορθώνοντας τυχόν λάθη στις συμπεριφορά σου!

Υδροχόος: τα οικονομικά και αισθηματικά σου είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν τώρα περισσότερο από ποτέ. Οπλίσου με υπομονή για να αντιμετωπίσεις τα οικονομικά σου αφού φόροι και δάνεια καλό είναι να μην παραμεληθούν. Αν έχεις πάρε-δώσε με τράπεζες φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποθέσεις γιατί δυσκολεύουν τα πράγματα. Οι καθυστερήσεις σε θέματα δουλειάς και οι αναβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα και έτσι καλά θα κάνει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη. Πρόσεξε μη βιαστείς γενικά στο να πάρεις αποφάσεις ή απλά μην είσαι υπερβολική "βλέποντας" καταστάσεις διαφορετικά από ότι πραγματικά είναι. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη στην επικοινωνία σου με φίλους και συνεργάτες και όλα θα πάνε καλά!

Ιχθείς: οι συνεργασίες στη δουλειά, η οικογένεια και το σπίτι είναι τομείς που καλά θα κάνεις να προσέξεις αυτό το διάστημα. Καλά θα κάνεις να καθυστερήσεις λιγάκι να υπογράψεις οικονομικές συμφωνίες ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με οικογενειακά θέματα. Η επικοινωνία με φίλους και συναδέλφους θέλει την προσοχή σου τώρα και καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να είσαι όσο πιο ξεκάθαρη μπορείς για να αποφύγεις τυχόν προβλήματα. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις καριέρας και καλά θα κάνεις να επιδείξεις την υπομονή που χρειάζεται για να περάσει αυτή η περίοδος όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη