Ο ανάδρομος Ερμής των Χριστουγέννων (Μέρος Α')

06.12.2010
Ο πλανήτης της επικοινωνίας έρχεται τον Δεκέμβριο ( από τις 10 έως και τις 30 του μήνα) να σου ταράξει τα νερά αφού είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει για εσένα σε γενικές γραμμές ότι η επικοινωνία, οι συμφωνίες, τα ταξίδια, οι μεταφορές είναι τομείς που θα σε βασανίσουν

Ο πλανήτης της επικοινωνίας έρχεται τον Δεκέμβριο ( από τις 10 έως και τις 30 του μήνα) να σου ταράξει τα νερά αφού είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει για εσένα σε γενικές γραμμές ότι η επικοινωνία, οι συμφωνίες, τα ταξίδια, οι μεταφορές είναι τομείς που θα σε βασανίσουν λιγάκι αυτό το διάστημα αφού οι καθυστερήσεις και οι αναβολές δίνουν και παίρνουν. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή και βάλε όλη σου τη μαεστρία για να μην τον αφήσεις να σου χαλάσει το κέφι τις πιο γιορτινές μέρες του χρόνου!

Κριός: η εργασία και η υγεία είναι τομείς που θα πρέπει να δώσεις το βάρος σου αυτό το διάστημα αφού η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε επηρεάζει κυρίως σε αυτούς τους τομείς. Γεγονός που συμβαίνει στον ένατο και δέκατο ηλιακό σου οίκο, αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ωθεί να προσέξεις λιγάκι πώς μιλάς σοτυ ανωτέρους σου ή ακόμη και στους συναδέλφους , που αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να τα πεις λιγάκι έξω από τα δόντια. Σκέψου δυο φορές πριν "την πεις" σε αφεντικό και συναδέλφους γιατί όπως πολύ καλά ξέρεις το επίδομα ανεργίας μπορείς να το παίρνεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και τώρα δεν είναι εποχή για εργασιακές αλλαγές.

Ταύρος: η επικοινωνία με το αγόρι ή τον ερωτικό σου σύντροφο αλλά και με τα παιδιά σου θέλει την προσοχή σου αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σου σπάνε και αυτά λιγάκι τα νεύρα αφού η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία του Ερμή που γίνεται στον όγδοο και ένατο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τους συγκεκριμένους τομείς. Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις ή να επεκτείνεις τις σπουδές σου αυτό το διάστημα ίσως χρειάζεται να το ξανασκεφτείς. Οι καθυστερήσεις στις μεταφορές και στις επαφές με τις τράπεζες (όπως π.χ. δάνεια, κάρτες κ.λ.π.) θα τραβήξουν τα ζόρια τους και αυτές και καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη. Καλύτερα εφόσον μπορείς καθυστέρησε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές για μετά τις 30 Δεκεμβρίου που όλα θα είναι θετικά και θα γεμίσουν την τσέπη σου και θα επαναφέρουν το χαμόγελο αισιοδοξίας στο προσωπάκι σου!

Δίδυμοι: το ίματζ σου και η εικόνα σου απέναντι στους άλλους αλλά και η επικοινωνία με την οικογένεια σου θα αντιμετωπίσει δυσκολίες αυτό το διάστημα που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα βρίσκεται σε ανάδρομη τροχιά. Καθυστέρησε λιγάκι τις αποφάσεις που έχεις να πάρεις σχετικά με οικογενειακά θέματα και γενικά δώσε την απαραίτητη προσοχή στην κατά πρόσωπο επικοινωνία με τους άλλους αλλά και τα πολλά πάρε δώσε με τις τράπεζες και θα καταφέρεις να βγεις αλώβητη από αυτό το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο!

Καρκίνος: η προσωπική επικοινωνία είναι αυτή που φαίνεται να πλήττεται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Το παρελθόν δεν αποκλείεται να ξαναχτυπήσει και εσύ ως το πλέον συναισθηματικό ζώδιο δέχεσαι αλλεπάλληλα πλήγματα στον συναισθηματικό τομέα. Αλά δε χρειάζεται να μασήσεις. Πρόσεξε όταν γράφεις γράμματα ή μέηλ ή ακόμη όταν παρουσιάζεις τις ιδέες σου αλλά δώσε βάρος και στις πρόσωπο με πρόσωπο συνεννοήσεις και επαφές. Οι παρεξηγήσεις με το σύντροφο σου είναι και αυτές στο παιχνίδι και μπορεί να σε επηρεάσουν αλλά μην τις αφήσεις!

Λέων: τα οικονομικά σου, αλλά και η επικοινωνία με φίλους και γενικά ομάδες ατόμων είναι οι τομείς που επηρεάζονται περισσότερο με αυτή την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Άφησε στην άκρη τις πρωτοβουλίες και τα οικονομικά ανοίγματα αυτό το διάστημα και φυσικά οι άσκοπες αγορές καλό είναι να αποφευχθούν. Τα ερωτικά, τα παιδιά, η δημιουργικότητα, η δουλειά και η καθημερινότητα σου θέλουν την προσοχή σου. όχι υπερβολές απλά δώσε λίγο βάση, 20 μέρες είναι θα περάσουν!

Παρθένος: η γλώσσα του σώματος σου και η δική σου συμπεριφορά είναι αυτή που θα σε προβληματίσει αυτό το διάστημα. Η καριέρα σου είναι και αυτή στο μικροσκόπιο ενώ καλά θα κάνεις να αφήσεις τις σοβαρές αποφάσεις της καριέρας σου για αργότερα. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μια διαδικασία επαναπροσέγγισης των ερωτικών αλλά και των δημιουργικών σου σχεδίων αλλά πρέπει να αποφύγεις να πάρεις ανώριμες αποφάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις δουλειές στο σπίτι και τις διορθώσεις και τώρα δεν είναι η ώρα για την ανακαίνιση που πάντα ήθελες να κάνεις.

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη