Κεραυνοβόλος έρωτας με οδηγό τα άστρα (Μέρος Β')

25.10.2010
Τον είδες στο μπαρ και από τότε δεν μπορείς να ξεκολλήσεις την εικόνα του από το μυαλό σου; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις αν αυτό το αγόρι που σου έχει πάρει τα μυαλά είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που περίμενες όλη σου τη ζωή!

Τον είδες στο μπαρ και από τότε δεν μπορείς να ξεκολλήσεις την εικόνα του από το μυαλό σου; Δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω για να μάθεις αν αυτό το αγόρι που σου έχει πάρει τα μυαλά είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που περίμενες όλη σου τη ζωή!

Πετάω ψηλά στον αέρα ή αλλιώς τα ζώδια που πιάνουν πουλιά στον αέρα: θα τον καταλάβεις από μακριά... Αυτός ο άντρας σε όποιο από τα 3 ζώδια (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και αν ανήκει ξέρει πώς να κινηθεί για να τραβήξει το δικό σου αλλά -δυστυχώς- και των υπολοίπων γυναικών. Θα τον προσέξεις από μακριά αφού όλα επάνω του σε τραβάνε: το βλέμμα του, το περπάτημα του, ο τρόπος που περπατάει. Ο Ζυγός είναι πολύ ενεργητικός γενικά και μπορεί στα δικά σου μάτια να φαίνεται σα νευρικότητα αλλά αυτός απλά -ειδικά αν σε καρφώνει με το βλέμμα- ένα είναι σίγουρο: την έχει πατήσει μαζί σου! Με το Δίδυμο, ένα είναι βέβαιο: την πάτησες! Θα έρθει να σου μιλήσει, θα σε συγγενεύσει και το πιο πιθανό είναι μετά από λίγο να σαγηνεύσει κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τη φίλη σου ή οποιαδήποτε βάλει στόχο. Ο Υδροχόος σίγουρα θα σε γοητεύσει γιατί λανσάρει πολύ το στιλ:"Και θέλω και δε θέλω" που σημαίνει: μπορεί τη μία να σε καρφώνει κοιτώντας σε μέσα στα μάτια και την άλλη να μη σου ρίχνει ούτε βλέμμα. Είναι απρόβλεπτος και αυτό μπορεί να είναι και καλό αλλά και κακό. Τη μια ώρα μπορεί να ετοιμάζεται να έρθει να σου μιλήσει και την άλλη μπορεί να λοξοδρομήσει και εσύ να μείνεις με ανοιχτό το στόμα!

Όταν κολυμπάς στα βαθιά ή απλά τα ζώδια του νερού: αν απέναντι σου κάθεται ο ...κεραυνοβόλος- έρωτας της ζωής σου και ανήκει στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στον 7ο Ουρανό αλλά δυστυχώς θα σου το χαλάσω λιγάκι. Αν αυτός που σε κοιτάζει με λάγνο βλέμμα είναι το ευαίσθητο Καρκινάκι τότε κάθισε αναπαυτικά γιατί εκείνος δύσκολα θα έρθει να σου πιάσει την κουβέντα και να σε γνωρίσει ειδικά αν έχεις βγει με τις φιλενάδες και είστε δέκα γυναίκες μαζεμένες. Το Καρκινάκι βλέπεις προστατεύει με αυτό τον τρόπο την ευαίσθητη καρδούλα αλλά και τη φήμη του οπότε δύσκολα θα έρθει να σου μιλήσει και να σου εξομολογηθεί τον -κεραυνοβόλο πάντα- έρωτα του. Δυστυχώς μπορεί να χάσει την ευκαιρία να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του στα υπέροχα ματάκια σου αλλά δύσκολα θα πάρει τα ρίσκα του. Ο Ιχθείς μόλις συνειδητοποιήσει ότι του ρίχνεις έστω και ένα βλέμμα το πιο πιθανό είναι να προετοιμάζει στο μυαλουδάκι του πώς θα σου κάνει πρόταση γάμου! Μην απορείς αφού η τάση που έχει το συγκεκριμένο ζώδιο να μεγαλοποιεί "λιγάκι" τις καταστάσεις έχει εφαρμογή και εδώ! Το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στη θέση του και να μην κάνει την κίνηση να σου μιλήσει υπάρχει πάντα, γι’ αυτό να είσαι έτοιμη για όλα! Ο γοητευτικός Σκορπιός έχει ένα μυστήριο που το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σου περάσει απαρατήρητο. Αν του δώσεις το κατάλληλο πάτημα- επανειλημμένο "κάρφωμα" με το βλέμμα- οι πιθανότητες είναι ότι θα το κάνει το βήμα και θα σε κεράσει ένα ποτάκι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκπέμπει ένα μυστήριο που είναι απίστευτα σέξι και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε μαγέψει ολοκληρωτικά οπότε ότι και να πούμε σε αυτή την περίπτωση θα πάει χαράμι! Καλή επιτυχία λοιπόν!

Ελένη Αναστασάκη