Οι συναισθηματικές εκπλήξεις της Πανσελήνου του Οκτωβρίου

22.10.2010
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται αύριο 23 Οκτωβρίου 2010 στις 4:36 π.μ. στο ζώδιο του Κριού και σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να ξεχειλίζεις από συναισθηματισμό αφού διογκώνει τα συναισθήματα ειδικά αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού. Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος και ετοιμάσου να ανοίξεις την καρδούλα σου για τα καλά!

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται αύριο 23 Οκτωβρίου 2010 στις 4:36 π.μ. στο ζώδιο του Κριού και σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις! Αυτή η Πανσέληνος σε κάνει να ξεχειλίζεις από συναισθηματισμό αφού διογκώνει τα συναισθήματα ειδικά αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού. Διάβασε παρακάτω πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος και ετοιμάσου να ανοίξεις την καρδούλα σου για τα καλά!

Κριός: έχε κατά νου ότι δεν είναι και πολύ καλό να περιμένεις από το σύντροφο σου τον ουρανό με τ’άστρα! Επίσης γενικά προσπάθησε να μην περιμένεις τόσα πολλά από τόσους τομείς της ζωής σου. Θέλεις να κερδίσεις το λόττο αυτό το σαββατοκύριακο; Προφανώς ζητάς πολλά! Όμως αν θες να πετύχεις σε κάτι για το οποίο έχει προσπαθήσει και έχεις επενδύσει σε αυτό να ξέρεις τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να πετύχεις αφού αυτή η Πανσέληνος δίνει στα σχέδια σου την ώθηση που χρειάζονται για να πετύχουν!

Ταύρος: αυτή η Πανσέληνος σε κάνει και αφήνεις στην άκρη τις λεπτομέρειες και κοιτάς την ουσία, χωρίς να μεγαλοποιείς πράγματα και καταστάσεις. Επειδή πολλές φορές έχεις την τάση να κάνεις την τρίχα ...τριχιά τώρα δεν μπαίνεις στον πειρασμό να αναλύσεις και να βάλεις στη ζυγαριά αισθήματα και αυτό το σαββατοκύριακο έχεις την τάση να μην είσαι τόσο Ταύρος... Δηλαδή η απόλαυση δεν έχει τόσο σημασία για εσένα όσο η ουσία!

Δίδυμοι: μπορεί να υπάρχουν συγγενείς ή φίλοι που να βλέπεις πολύ σπάνια , ακόμη και μια φορά το μήνα. Όποτε όμως συναντιέστε είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Αυτό σημαίνει ότι όταν είστε μαζί είναι σαν να μην έχασε τίποτα ο ένας από τη ζωή του άλλου και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να χειριστείς σωστά μια τέτοια κατάσταση ακόμη και να δεν το πιστεύεις!

Καρκίνος: αυτό το διάστημα είσαι κάπου στη μέση: τα πράγμα μπορεί να μην είναι τελείως χάλια αλλά δεν είναι και τελείως σούπερ. Λίγα πράγματα πάνε καλά και τα υπόλοιπα όχι και τόσο, πράγμα που σου σπάει λιγάκι τα νεύρα. Αυτή η Πανσέληνος θα διώξει από μέσα σου κάθε αμφιβολία για οποιοδήποτε θέμα που σε "καίει" με έμφαση στα αισθηματικά σου που έχουν την τιμητική τους λόγω της φύσης της Πανσελήνου και θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου!

Λέων: που θα πας αυτό το σαββατοκύριακο; Όχι πραγματικά για σκέψου που θα σε βρει αυτό το σαββατοκύριακο. Μπορείς να πας οπουδήποτε. Μπορεί ακόμη να φας μια φλασιά και να βρεθείς να ταξιδεύεις σε άλλη ήπειρο. Όπου και να πας όμως αυτό το σαββατοκύριακο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνεις: θα σκέφτεσαι ή θα νιώθεις; Θα αρχίσεις την κριτική ή απλά θα θέλεις να νιώσεις τη συγχώρεση και γενικά τη λύτρωση; Μην ξεχνάς ότι δεν είναι ποτέ λάθος το να είσαι γενναιόδωρος.

Παρθένος: μπορεί τα πολλά λόγια να είναι φτώχια για εσένα εδικά στα αισδθηματικά σου , που έχεις την τάση να μην ανοίγεσαι και πολύ εύκολα, αυτή όμως η Πανσέληνος θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα αισθήματα που το πιο πιθανό είναι να ψάχνουν καιρό τώρα διέξοδο να βγουν από μέσα σου. Αυτό το σαββατοκύριακο θα βρεις τρόπο και θα πεις όσα θέλεις να πεις.

Ζυγός: αυτό το διάστημα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για τα αισθηματικά σου και ίσως νιώσεις μια πίεση γύρω από αυτό. Το ενδεχόμενο να αρπάζεσαι εύκολα και με το παραμικρό είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτό το σαββατοκύριακο και αυτό γιατί ο εκνευρισμός αυτός προέρχεται από μέσα σου. Προσπάθησε να μην παίρνεις πολύ ...πατριωτικά αυτά που σου λέει ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει . Η πολύ σοβαρότητα δεν είναι και ότι καλύτερο. Χαλάρωσε και μη δηλητηριάζεις το μυαλουδάκι σου!

Σκορπιός: αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσει η αλήθεια. Η αλήθεια στα συναισθήματα πιο συγκεκριμένα. Περνάς καλά στη σχέση σου; Τι σου αρέσει και τι δε σου αρέσει; Πώς θα ήθελες να είσαι και πώς είσαι; Απάντησε ειλικρινά και θα βρεις την υγεία σου!

Τοξότης: αν πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο αυτό το σαββατοκύριακο; Όχι απλά πρέπει να αγνοήσεις τη φωνούλα στο εσωτερικό του μυαλού σου που σου βάζει φιτιλιές για να προσέχεις μέχρι και τη σκιά σου, αλλά η Πανσέληνος σου δίνει την ώθηση να ανοίξεις την καρδιά σου. Το να προσέχεις παντού και πάντα δε θα σε βγάλει πουθενά. Πάρε τα ρίσκα σου ακόμη και αν σημαίνει ότι ο κίνδυνος θα φέρει φωτιά, ελπίδα και φως! Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την ισορροπία σου, μην την αγνοήσεις!

Αιγόκερως: έχεις κουραστεί και έχεις μπουχτίσει από όλους και από όλα και σκέφτεσαι τι άλλο πρέπει να περιμένεις να σου σερβίρουν; Δε χρειάζεται να σκας καθόλου για το τι σε περιμένει από άποψη αισθηματική, απλά αποφάσισε να σταματήσεις να αφήνεις τους άλλους να κάνουν άνω-κάτω τη ζωή σου όποτε θέλουν. Βρες αυτό που είναι καλό για εσένα και η Πανσέληνος θα είναι με το μέρος σου.

Υδροχόος: αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντικό για εσένα αφού πολλά είναι τα θέματα που σε απασχολούν. Οι φιλίες πάντα ήταν είναι θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμμάτι στην ζωή σας και αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσουν όσο τίποτα. Τώρα μπορείς να ξεχωρίσεις και να καταλάβεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι και να φερθείς ανάλογα.

Ιχθείς: ποια είσαι τώρα; Αυτή που ήσουν ή αυτή που έγινες ή το πρόσωπο που θα ήθελες να γίνεις; Η απάντηση είναι και τα τρία! Τώρα παίρνεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου που έχουν άμεση σχέση με το νέο σου εαυτό που τώρα κάνει σιγά -σιγά τα πρώτα του δειλά βήματα. Πήρες τα ‘πάνω σου; Τέλεια, καλά κάνεις! Ότι και να πέρασες στο παρελθόν, ή το διάστημα που πέρασες γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Ένα κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. Οι καλύτερες εμπειρίες της ζωή σου έρχονται!

Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη