Έρωτας, Χρήμα, Καριέρα: Oι top μέρες της άνοιξης

10.04.2007
Η φετινή άνοιξη προβλέπεται περισσότερο εκφραστική και επικοινωνιακή. Οι τρεις μήνες της, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος, χάρη στις καλές όψεις του Δία από τον Τοξότη με τον Κρόνο από το Λέοντα και στις αρμονικότερες διελεύσεις του Άρη, της Αφροδίτης και του Ερμή

Από τον ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ

 

Η φετινή άνοιξη προβλέπεται περισσότερο εκφραστική και επικοινωνιακή. Οι τρεις μήνες της, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος, χάρη στις καλές όψεις του Δία από τον Τοξότη με τον Κρόνο από το Λέοντα και στις αρμονικότερες διελεύσεις του Άρη, της Αφροδίτης και του Ερμή, θα δώσουν ευκαιρίες ανανέωσης σε πολλούς, ανεξαρτήτως ζωδίου, παρά το γενικότερο δύσκολο κλίμα που επικρατεί στα οικονομικά ή την κάλυψη των βασικών αναγκών. Ωστόσο, η φετινή άνοιξη ευνοεί, όπως είπαμε, την επικοινωνία, επομένως είναι πιο ερωτική αλλά και κατάλληλη για ανανέωση ή βελτίωση σχέσεων - φιλικών, κοινωνικών και εργασιακών. Παρά την παγκοσμιοποίηση και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων στην τεχνολογία, φαίνεται και φέτος πως με τον ερχομό της άνοιξης δεν αναγεννιέται μόνο η φύση, αλλά και η θέληση όλων να εκδηλώσουν πιο άφοβα τα συναισθήματά τους, να εκτεθούν και να αναζητήσουν πάνω απ’ όλα καινούργιους φίλους ή συντρόφους, προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη της σωστής συνεννόησης και του κοινού προορισμού.

 

Κριός: Οι προκλήσεις είναι πολλές
Η εποχή αυτή αρχίζει με καινούργια αισθηματικά, κοινωνικά αλλά και οικονομικά ενδιαφέροντα, αλλά μετατρέπεται λίγο αργότερα σε πεδίο προκλήσεων, όπου καλείστε να δώσετε σκληρούς αγώνες προκειμένου να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Τομείς όπου θα υπάρξει εξέλιξη προβλέπεται να είναι αυτοί της καριέρας και των σχέσεών σας γενικώς. Τα οικονομικά, όμως, έχουν περισσότερες πιθανότητες να βελτιωθούν ή να αποτελέσουν το μέσο για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Το θάρρος και η αντοχή θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Μαρτίου αλλά και του Απριλίου, καθώς θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές και να διακριθείτε. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στην επικοινωνία και σε επίπεδο συναλλαγών. Τα top της άνοιξης: Για τις ερωτικές... εξορμήσεις σας προτιμήστε τις περιόδους από 1 έως 17 Μαρτίου ή από 14 Απριλίου έως 9 Μαΐου. Οικονομική ενίσχυση περιμένετε από 25 Μαρτίου έως 14 Απριλίου ή από 12 έως 31 Μαΐου και επαγγελματική πρόοδο τις μέρες από 21 Απριλίου έως 25 Μαΐου.

 

Ταύρος: Μη χάνετε το ρυθμό σας
Αυτή η περίοδος είναι τονωτική και για εσάς, δεν θα λείψουν όμως τα προβλήματα στην καθημερινότητα. Λόγω κάποιων περιοριστικών και μερικών εκνευριστικών γεγονότων, θα χρειαστεί να δώσετε πιο οργανωμένους αγώνες για να πετύχετε την εξέλιξη ή την υπεράσπιση της καριέρας σας. Ο Μάρτιος απαιτεί να είστε σε εγρήγορση, καλού κακού, σε όλους τους τομείς, αξιοποιώντας τα ταλέντα, τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Ο Απρίλιος είναι μήνας επιτυχιών και επενδύσεων, κυρίως πρακτικού ή οικονομικού χαρακτήρα, ενώ το Μάιο θα περάσετε κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες περιπέτειες σε ό,τι αφορά τον έρωτα, το χρήμα και τη σχέση σας με το σύστημα. Προνοήστε για να μην έχουν επιπτώσεις στο μέλλον σας. Τα top της άνοιξης: Για τα ερωτικά σας ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η περίοδος από 18 Μαρτίου έως 14 Απριλίου ή από 10 έως 31 Μαΐου. Επιδιώξτε τη βελτίωση των οικονομικών σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση από 14 Απριλίου έως 10 Μαΐου. Όσον αφορά την πρόοδο στα επαγγελματικά, ιδανική είναι η περίοδος από 7 Απριλίου έως 16 Μαΐου.

 

Δίδυμοι: Νέες συγκινήσεις
Για σας η άνοιξη θα σας ωθήσει να εντυπωσιάσετε με κάθε τρόπο τους πάντες, κερδίζοντας νέους θαυμαστές ή επεκτείνοντας τα όρια της επικράτειάς σας! Σχέδια, παράμετροι και συνεργάτες αλλάζουν. Το Μάρτιο πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας προνοώντας και για έκτακτα γεγονότα τις τελευταίες μέρες του μήνα. Ο Απρίλιος πρόκειται να είναι το καλό σας χαρτί, καθώς τότε προβλέπεται να υλοποιηθεί μια σημαντική ιδέα σας, να τύχετε μεγάλης εύνοιας σε κάποιον τομέα, να ψυχαγωγηθείτε και να απαλλαγείτε από κάτι που σας κουράζει ή σας καταπιέζει. Ο Μάιος απαιτεί λίγη προσοχή σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σχέσεις και κάποιες σημαντικές συνεργασίες σας. Τα top της άνοιξης: Τα ερωτικά σας ευνοούνται την περίοδο από τις 25 Μαρτίου μέχρι το τέλος Απριλίου, τα οικονομικά από τις 12 έως τις 31 Μαΐου και τα επαγγελματικά από τις 8 έως τις 18 Μαρτίου και από τις 17 έως τις 31 Μαΐου.

 

Καρκίνος: Το λέει η καρδιά σας;
Η φετινή άνοιξη θα σας υποχρεώσει να γίνετε... ηρωικοί. Αποφασισμένοι ήδη από καιρό να αλλάξετε τη ζωή σας, ήρθε η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Ο Μάρτιος, αν και λίγο «σκληρός» μήνας, σας δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε τις υποθέσεις σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες προοπτικές για το μέλλον, είτε αυτές αφορούν το νέο κοινωνικό πρόσωπό σας είτε την αναδιοργάνωση της εργασίας σας, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ο Απρίλιος είναι γεμάτος ευθύνες και σημαντικά γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα. Ο Μάιος απαιτεί προσοχή στην υγεία, τις συνεργασίες, τη σχέση σας με το κοινό και στην ανάληψη ριψοκίνδυνων υποθέσεων.  Τα top της άνοιξης:
Τα καλύτερα για τα ερωτικά σας έρχονται από 12 Απριλίου έως 10 Μαΐου. Οικονομική εύνοια έχετε από το τέλος Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου, αλλά περισσότερα οφέλη μετά τις 10 Μαΐου. Οι  επαγγελματικές εξελίξεις είναι συνυφασμένες με αγώνα, μετά τις 15 Μαΐου αρχίζει μια καλύτερη περίοδος.

 

Λέων: Τα δύσκολα τελειώνουν!
Η άνοιξη πάντα είναι η εποχή σας και αυτήν τη φορά θα συμβάλει στο να βγείτε από μια δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε εδώ και αρκετό καιρό. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, αλλά και δυναμικά. Ο Μάρτιος προωθεί επιχειρηματικά ανοίγματα και μπορεί να σας εμπνεύσει να... ταξιδέψετε συναισθηματικά. Ο Απρίλιος έρχεται να σας ενισχύσει και να σας βάλει σε ένα σταθερό πρόγραμμα, προστατεύοντάς σας από κάθε λογής εμπόδια και ατυχίες. Το Μάιο είναι πιθανό να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα. Αν ελέγχετε τον εγωισμό σας και φερθείτε γενναιόδωρα στους άλλους, είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθείτε. Τα top της άνοιξης: Ερωτικές ευκαιρίες έχετε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου και από 13 έως 9 Μαΐου. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει το τέλος Μαΐου. Οικονομικά ενισχύεστε μετά τις 7 Απριλίου και έως τις αρχές Μαΐου. Για την επαγγελματική πρόοδό σας ο καλύτερος μήνας είναι ο Μάιος.

 

Παρθένος: Αρπάξτε τις ευκαιρίες
Η φετινή άνοιξη μπορεί να χαρακτηριστεί σημαντική και γόνιμη. Σημαντική επειδή θα σας ωθήσει να πάρετε επιχειρηματικές και άλλες πρωτοβουλίες και γόνιμη επειδή οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στο εμπόριο, τη διαχείριση χρημάτων και τις συναλλαγές θα είναι σαν σπόρος που πέφτει σε εύφορο έδαφος. Το Μάρτιο ο ενθουσιασμός σας θα μετριαστεί από σκοπιμότητες, αλλά η πρόκληση από την πλευρά των συνεργατών σας θα σας βγει σε καλό. Τον Απρίλιο η ζωή σας αποκτά ερωτικό ενδιαφέρον. Το Μάιο, όμως, προσέξτε να μην εκτεθείτε και να μην κάνετε λάθη στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας. Τα top της άνοιξης: Η καλύτερη περίοδος για ερωτική ολοκλήρωση είναι το διάστημα από 9 έως 19 Μαΐου. Στα οικονομικά δέχεστε μια μικρή βοήθεια από 27 Μαρτίου έως 14 Απριλίου και από 15 έως 30 Μαΐου. Στα επαγγελματικά πολλά θέματα κρίνονται το Μάρτιο, αλλά ουσιαστικά ευνοείστε το Μάιο.

 

Ζυγός: Καινούργιοι ορίζοντες
Η άνοιξη του 2007 αρχίζει με ένα θετικό προβληματισμό πάνω στις επαγγελματικές υποθέσεις σας. Βρεθήκατε αντιμέτωποι με προτάσεις, προκλήσεις και αλλαγές που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Μια πλημμυρίδα γεγονότων και συμπτώσεων σας υποχρεώνει να αλλάξετε κατεύθυνση πλεύσης, προκειμένου να εξασφαλίσετε καινούργιο μέλλον. Παροχή υπηρεσιών, αξιοποίηση ταλέντων και τεχνολογικά επιτεύγματα ευνοούνται. Ο Μάρτιος θα σας οδηγήσει μερικά βήματα πιο κοντά στη λύτρωση. Ο Απρίλιος παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα στην γκάμα των συνεργασιών σας και ο Μάιος, αν και επεισοδιακός, ανοίγει πλατύτερα τη θέα ενός καινούργιου ορίζοντα. Η προσωπική ζωή και η καριέρα θα γνωρίσουν εξέλιξη. Τα top της άνοιξης: Αισθηματική εύνοια το διάστημα 1-17 Μαρτίου και ακόμα περισσότερη από 14 Απριλίου έως 10 Μαΐου. Για τα οικονομικά ο Μάιος υπόσχεται πολλά και οι επαγγελματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται κυρίως μετά τις 10 Απριλίου έως το τέλος Μαΐου.

 

Σκορπιός: Κι όμως, μπορείτε να εντυπωσιάσετε!
Διάφορες ανησυχίες και άλλη τόση περιέργεια φαίνεται να σας κυριεύουν αυτή την τόσο ερωτική για εσάς εποχή. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, την τεχνολογία, την επιστήμη ή διαχειρίζεστε χρήματα άλλων θα έχετε πολλή δουλειά, αλλά και άλλες τόσες σκοτούρες. Ο Μάρτιος θα σας δώσει νέα κίνητρα και προϋποθέσεις για να υποστηρίξετε τις θέσεις σας με έναν πρωτότυπο τρόπο, εντυπωσιάζοντας το επαγγελματικό και το κοινωνικό περιβάλλον σας. Ο Απρίλιος επιφυλάσσει πολλές και σύνθετες προκλήσεις, ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο. Ο Μάιος είναι μήνας παραπόνων και καλό είναι τότε να προσέχετε τι κάνετε, τι λέτε και τι υπογράφετε. Φροντίστε να καλύψετε δεόντως τα νώτα σας. Τα top της άνοιξης:
Ενδιαφέρουσα περίοδος για τα ερωτικά σας είναι οι μέρες από 7 Μαρτίου έως 12 Απριλίου και για νέες ερωτικές κατακτήσεις από 10 έως 30 Μαΐου.

 

Τοξότης: Απαλλαγείτε από ανούσιες σχέσεις
Η φετινή άνοιξη απαιτεί από εσάς να βρείτε πιο καίριους τρόπους για να καλύψετε τις ανάγκες σας και να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας. Το Μάρτιο ανακυκλώνονται κάποιες καταστάσεις στο χώρο της εργασίας, όπου δέχεστε νέες προτάσεις και, παράλληλα, θα σας απασχολήσει η οικογένεια ή ο/η σύντροφός σας. Όταν γίνει αυτό, οι επιθυμητές λύσεις πρέπει να αναζητηθούν άμεσα. Τον Απρίλιο καλό είναι να προσέξετε σε ποιον εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Το Μάιο θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τους γύρω σας και κυρίως οι προσωπικές. Η κρίση προβλέπεται αναπόφευκτη και μπορεί να οδηγήσει στη διακοπή μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας.

 

Αιγόκερως: Ο νέος σας... εαυτός
Ο ερχομός της άνοιξης θα σας αναζωογονήσει. Θα υπάρξει βέβαια ένταση στην επικοινωνία το Μάρτιο, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να λάβετε βοήθεια. Ο Απρίλιος δίνει ένα βαθύ και ευρύτερο περιεχόμενο στο συναισθηματισμό σας και αυτό μπορεί να εκφραστεί όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στις συναλλαγές και τις σχέσεις σας. Ο Μάιος είναι ο μήνας των έκτακτων υποχρεώσεων και κάποιων απρόβλεπτων εξαρτήσεων. Προσέξτε την υγεία σας και μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας. Τα top της άνοιξης: Ερωτικά ενδιαφέρουσα περίοδος είναι από τις 27 Μαρτίου έως τις 12 Απριλίου και περισσότερο... αποδοτική από τις 9 έως τις 30 Μαΐου. Στα οικονομικά βρίσκετε λύσεις μετά τις 10 Απριλίου και στα επαγγελματικά από τις 15 Απριλίου έως το τέλος Μαΐου.

 

Υδροχόος: Διώξτε τους φόβους σας...
Η άνοιξη σας βρίσκει προβληματισμένους σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και τα οικονομικά σας. Δύσκολα θα ξεπεράσετε τους φόβους σας μέσα στο Μάρτιο, παρά το γεγονός ότι οι οιωνοί για το εγγύς μέλλον είναι καλοί. Τον Απρίλιο νέες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια και τότε πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να τις ικανοποιήσετε. Οι γνωριμίες ευνοούνται και ίσως οι πιο φιλόδοξοι να κλείσετε σημαντικές εμπορικές ή οικονομικές συμφωνίες. Το Μάιο οφείλετε να προσέξετε την αισθηματική ζωή σας και την επιβουλή τρίτων προς τα κεκτημένα σας. Τα top της άνοιξης: Ερωτικά ενδιαφέρων αλλά και επεισοδιακός ο Μάρτιος. Καλύτερη... φόρμα έχετε από τις 15 Απριλίου έως τις 10 Μαΐου. Στα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα υπάρξει βελτίωση μετά το τέλος Απριλίου και μέχρι το τέλος Μαΐου.

 

Ιχθύες: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας
Οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις σας απαιτούν καλύτερη οργάνωση και συντονισμό για να εκπληρωθούν. Μην αφήνετε τους φόβους να σας κυριεύουν και μην προσπαθείτε να κάνετε κάτι που δεν ευνοούν οι συνθήκες. Ο Μάρτιος θα είναι ένας ιδιαίτερα κοινωνικός μήνας. Φυσικά, θα υπάρξουν απρόβλεπτες οικονομικές δαπάνες, αλλά και κάποιες γερές δόσεις οικονομικής ενίσχυσης. Ο Απρίλιος προκαλεί σε όλους τους τομείς κι εσείς πρέπει να ιεραρχήσετε τόσο τις δυνάμεις όσο και τις ανάγκες σας. Ο Μάιος είναι ικανοποιητικός στα αισθηματικά σας και φέρνει δυνατές συγκινήσεις που προέρχονται από το προσωπικό περιβάλλον σας. Παράλληλα, νέες προοπτικές παρουσιάζονται και στην εργασία. Τα top της άνοιξης: Ο Απρίλιος θα σας ενισχύσει ερωτικά, αλλά η κατάσταση βελτιώνεται κυρίως μετά τις 10 Μαΐου. Τα οικονομικά ευνοούνται μετά τις 9 Μαΐου και έως το τέλος του μήνα και οι επαγγελματικές επιτυχίες έρχονται από τις 10 Απριλίου έως τις 31 Μαΐου.