Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Αυγούστου για το ζώδιο σου

04.08.2022
Ποια είναι η πιο τυχερή ημέρα του Αυγούστου για το ζώδιο σου
Ο Αύγουστος είναι πραγματικά ένας μήνας για να καταβάσεις λίγο ταχύτητα, να μείνεις στην παρούσα στιγμή και στα συναισθήματα που νιώθεις, ώστε να εκμεταλλευτείς όλες τις ευλογίες που σου επιφυλάσσει το σύμπαν. Και για να το προχωρήσουμε ένα βήμα ακόμα, παρακάτω θα διαβάσεις ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Αύγουστο του 2022:

Κριός

Η πιο τυχερή ημέρα: Δευτέρα 29 Αυγούστου

Ο ανάδρομος Χείρωνας στον Κριό ενώνεται σήμερα με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, φέρνοντάς σου μια πολύ σημαντική συνειδητοποίηση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Ταύρος

Η πιο τυχερή ημέρα: Παρασκευή 19 Αυγούστου

Τα φεγγάρια του τελευταίου τετάρτου αντιπροσωπεύουν μια στιγμή που μπορείς να αφαιρέσεις εμπόδια από το μονοπάτι σου, ώστε να μπορείς να εστιάσεις περισσότερο σε αυτό που θέλεις να δημιουργήσεις.

Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας

Δίδυμοι

Η πιο τυχερή ημέρα: Σάββατο 20 Αυγούστου

Όσον αφορά οτιδήποτε θέλεις να δημιουργήσεις ή να ξεκινήσεις, η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου αυτόν τον μήνα σημαίνει ότι θα πάρεις το πράσινο φως για να το κάνεις.

Καρκίνος

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 11 Αυγούστου

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο ανατέλλει σήμερα και σου δίνει την ευκαιρία να φτάσεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας με τον εαυτό σου και με τους γύρω σου.

Λέων

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 11 Αυγούστου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αφθονίας στα οικονομικά μπαίνει σήμερα στον Λέοντα. Πρόκειται να έχεις έναν καταπληκτικό μήνα κατά τη διάρκεια της ζωδιακής περιόδου σου, καθώς η Αφροδίτη σε βοηθά με ευκαιρίες στις σχέσεις και στα οικονομικά σου.

Παρθένος

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 4 Αυγούστου

Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά τον τρόπο σκέψης και ομιλίας σου, θα περάσει στην Παρθένο σήμερα υπερφορτίζοντας την επικοινωνία σου.

Ζυγός

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 25 Αυγούστου

Ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που κινείται πολύ γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μετατοπιστεί στον Ζυγό στο τέλος του μήνα, επιτρέποντάς σου να νιώσεις ότι ξαφνικά όλοι μπορούν να μιλήσουν τη γλώσσα σου.

Σκορπιός

Η πιο τυχερή ημέρα: Παρασκευή 5 Αυγούστου

Η τυχερή σου μέρα είναι εδώ καθώς το πρώτο τέταρτο της Σελήνης φτάνει στον Σκορπιό, φέρνοντας μαζί του την ευκαιρία να αξιοποιήσεις ένα βαθύτερο επίπεδο κινήτρων για τη δημιουργία των ονείρων σου.

Τοξότης

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 11 Αυγούστου

Η Πανσέληνος του Υδροχόου, σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ξεκάθαρα για σημαντικά θέματα, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ακούσεις και να ακουστείς.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 25 Αυγούστου

Καθώς ο Ερμής μετακομίζει στον Ζυγό στα τέλη Αυγούστου, θα φέρει κάθε είδους θετικές αλλαγές στην καριέρα σου, ακόμα και στις οικονομικές σου ζώνες.

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα τον Αύγουστο

Υδροχόος

Η πιο τυχερή ημέρα: Πέμπτη 11 Αυγούστου

Η ετήσια πανσέληνος σου είναι εδώ και είναι επίσης σούπερ. Αυτό την κάνει ακόμα πιο έντονη και δυνατή. Αναλογίσου ότι συνέβη στις αρχές Φεβρουαρίου, καθώς όλα τα θέματα που ξεκίνησαν τότε θα κάνουν τον κύκλο τους τώρα.

Ιχθείς

Η πιο τυχερή ημέρα: Τετάρτη 24 Αυγούστου

Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο θα επηρεάσει την επικοινωνία σου ειδικά καθώς σχετίζεται με δημιουργικά έργα και δρόμους στους οποίους νιώθεις ότι εκφράζεις την ψυχή σου.