Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας

03.08.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Αύγουστος θα είναι ο καλύτερος μήνας
O Αύγουστος είναι γεμάτος ενδιαφέρουσες ανατροπές. Εάν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω 4 ζώδια θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, οπότε απόλαυσε το πόσο συναρπαστικό είναι να βρίσκεσαι στη μέση όλης της αναστάτωσης. Ο αστρολογικός χάρτης γίνεται όλο και πιο έντονος αυτό τον καιρό, ανοίγοντας το δρόμο για την εποχή του Λέοντα που είναι δημιουργική, ρομαντική και εντυπωσιακή!

Κριός

Θα πρέπει να είσαι ενθουσιασμένη, Κριαρίνα, γιατί έχεις τόσα πολλά να περιμένεις αυτόν τον Αύγουστο. Μετά από όλα, ο μήνας ξεκινά με τον Ήλιο να διασχίζει τον πέμπτο Οίκο της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης, ενθαρρύνοντάς σε να σφυρηλατήσεις μια βαθύτερη σύνδεση με το εσωτερικό σου παιδί! Όταν ήσουν παιδί, δεν σε ένοιαζε να είσαι τέλεια. Δεν έκρινες κάθε σου κίνηση, αλλά έδινες στον εαυτό σου την ελευθερία να εξερευνήσει. Και τον Αύγουστο, ενθαρρύνεσαι να προσκαλέσεις περισσότερη από αυτή την ελευθερία στη ζωή σου.

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα τον Αύγουστο

Λέων

Χρόνια πολλά, Λιονταρίνα! Ο ήλιος —ο κυρίαρχος πλανήτης σου— επιστρέφει και είναι καλύτερος από ποτέ τώρα που αναζωογονείται στην πατρίδα του. Η εποχή του Λέοντα είναι ιδιαίτερη για όλα τα ζώδια, καθώς αντιπροσωπεύει την πιο λαμπερή και τολμηρή έκφραση του ήλιου. Στην αστρολογία, ο ήλιος συνδέεται με την ανάπτυξη, τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και την αφθονία, οπότε άφησε τις ακτίνες φωτός του να πλημμυρίσουν την ψυχή σου με χαρά και σκοπό. Η ηλιακή σου επιστροφή έχει τις προκλήσεις της, χάρη στην αντίθεση του ήλιου με τον Κρόνο - τον πλανήτη του περιορισμού και της ευθύνης - από τις 14 Αυγούστου.

Παρθένος

Ξεκινάς τον Αύγουστο νιώθοντας περισσότερη ενέργεια και διανοητική περιέργεια, Παρθένε. Άλλωστε, ο Ερμής -πλανήτης της επικοινωνίας και της γνωστικής λειτουργίας- είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου και στις 4 Αυγούστου, θα επιστρέψει στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε κάνει να νιώσεις ενθουσιασμένη! Η δύναμη του εγκεφάλου σου είναι εκπληκτική, καθιστώντας σε ένα από τα πιο έξυπνα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Και με τον κυβερνώντα πλανήτη σου να διασχίζει την επικράτεια των ζωδίων της γης, νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου από ποτέ.

Τα 4 ζώδια που θα ερωτευτούν αυτό το καλοκαίρι

Τοξότης

Είσαι τυχοδιώκτης στην καρδιά, Τοξοτίνα. Είσαι κάποια που θέλει να ξεφύγει από τη ζώνη άνεσής της και να εξερευνήσει τον κόσμο, ακόμα κι όταν σε τρομάζει! Και αυτόν τον μήνα, νιώθεις πιο τολμηρή από ότι συνήθως, επειδή ο ήλιος κινείται μέσα από τον ένατο Οίκο της επέκτασης, του αυθορμητισμού και της σοφίας σου. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις διαφορετικές κουζίνες, να επισκεφτείς ένα μέρος που δεν έχεις πάει ποτέ και να μάθεις για θέματα που εξάπτουν τη φαντασία σου.