Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Μαΐου

30.05.2022
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Μαΐου
Μεταξύ του Ερμή που εισήλθε στη δραματική του ανάδρομη περίοδο και μιας έντονης εποχής έκλειψης, το αστρολογικό κλίμα του Μαΐου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Αλλά η νέα σελήνη του Μαΐου έρχεται να καλωσορίσει νέες προοπτικές και μια ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Φτάνοντας στις 30 Μαΐου, η νέα σελήνη μπαίνει στους πολύπλευρους Διδύμους, ενθαρρύνοντάς μας να εκφράζουμε τις ανάγκες μας και να αμφισβητούμε τα πάντα. Και αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα σελήνη του Μαΐου, θα αισθανθείς περισσότερο σαν μια ώθηση για να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να ξεκινήσεις προσωπικά projects, ολοκληρώνοντας μια τεταμένη περίοδο προβληματισμού.

Κριός

Η νέα σελήνη δημιουργεί ένταση σε τομείς αυτοέκφρασης, Κριέ. Ως βασικό ζώδιο της φωτιάς, είναι σημαντικό για εσένα να διεκδικείς τις ανάγκες σου και να εκφράζεσαι. Αλλά αυτή η νέα σελήνη στοχεύει στην ικανότητά σου να επικοινωνείς και να συνδέεσαι με άλλους. Από την άλλη πλευρά, μια διέλευση που περιλαμβάνει τον πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Άρη και τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, σου δίνει μια επιπλέον δόση φλογερής αυτοπεποίθησης.

Δίδυμοι

Η νέα σελήνη του Μαΐου καταλαμβάνει τον Οίκο του εαυτού σου, Δίδυμε, βάζοντας στην πρώτη γραμμή την αίσθηση του εαυτού σου και τη σύνδεσή σου με τον φυσικό σου κόσμο. Μπορεί να νιώσεις επιπλέον πίεση για να ολοκληρώσεις τα πράγματα και να τηρήσεις τις προθεσμίες, οπότε προετοιμάσου για αναταράξεις σε θέματα που αφορούν στη δουλειά.

Αν και μπορεί να αισθάνεσαι καταβεβλημένη, είναι μια καλή στιγμή να στηριχτείς στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα του παιχνιδιού, Παρθένε και για αυτό, η νέα σελήνη θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα restart αφού ο ανάδρομος Ερμής δυσκόλεψε τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις κάνει φέτος. Είναι καλή ιδέα να επανεξετάσεις τα σχέδια και τους στόχους που έχεις θέσει για τον εαυτό σου και να δημιουργήσεις μια νέα πορεία δράσης για αυτούς που δεν έχεις ακόμη επιτύχει.

Νέα σελήνη Μαΐου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο