Tα αστρολογικά γεγονότα του Ιουνίου και πώς θα μας επηρεάσουν

31.05.2022
Tα αστρολογικά γεγονότα του Ιουνίου και πώς θα μας επηρεάσουν
Λέμε αντίο στα λουλούδια του Μαΐου και της άνοιξης, γιατί οι γλυκές δονήσεις του καλοκαιριού έρχονται καυτές. Ο Ιούνιος φέρνει το τέλος του ανάδρομου Ερμή, τη γλυκιά ευαισθησία της εποχής του Καρκίνου και τις άφθονες δονήσεις του θερινού ηλιοστασίου. Με μια χαοτική ανάδρομη πορεία πίσω μας και μια ηλιόλουστη νέα σεζόν στον ορίζοντα, τα κοσμικά γεγονότα αυτού του μήνα φέρνουν εξίσου ενθουσιασμό και πάθος. Καλό είναι να σημειώσεις στο ημερολόγιό σου όλα τα αστρολογικά γεγονότα του Ιουνίου του 2022.

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 3 Ιουνίου

Μετά από τρεισήμισι εβδομάδες ανάδρομης τρέλας, ο Ερμής ολοκληρώνει επιτέλους την ανάδρομη πορεία τοτ στις 3 Ιουνίου. Θέματα επικοινωνίας, συγχρονισμού, προγραμματισμού και σκέψης θα αρχίσουν να επιστρέφουν πλέον στην ομαλή τους πορεία, αλλά έχε κατά νου ότι η μετα-ανάδρομη σκιά του Ερμή διαρκεί έως τις 18 Ιουνίου, οπότε αφιέρωσε χρόνο καθώς ενσωματώνεις τα ανάδρομα μαθήματα και αρχίζεις να προχωράς ξανά.

Να γιατί πρέπει να αλλάξεις ενυδατική κρέμα τώρα που ήρθε το καλοκαίρι

Ο ανάδρομος Κρόνος ξεκινά στις 4 Ιουνίου

Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι τελειώνει ένας ανάδρομος και αρχίζει ένας άλλος. Αυτό ισχύει κυριολεκτικά αυτόν τον μήνα, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος ξεκινά μόλις μια μέρα μετά το τέλος του ανάδρομου Ερμή. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της δύσκολης αγάπης και της υπομονής και η ετήσια ανάδρομη πορεία του ξεκινά στις 4 Ιουνίου στο καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Κρόνος θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και αυτή η περίοδος θα μας παρακινήσει να επανεκτιμήσουμε τα όριά μας και να επανεξετάσουμε τους κανόνες που επιλέγουμε να ακολουθήσουμε στη ζωή μας.

Η Υπέρσελήνη της Φράουλας έρχεται στον Τοξότη

Ο σεληνιακός κύκλος έρχεται σε μια κορύφωση γεμάτη ενθουσιασμό στα μέσα του μήνα, καθώς η πανσέληνος του Ιουνίου του 2022, στο ζωηρό ζώδιο του Τοξότη θα ανατείλει στις 14 Ιουνίου. Παραδοσιακά γνωστή ως Σελήνη της Φράουλας, αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο φεγγάρι της άνοιξης και τυχαίνει να είναι μια υπερσελήνη.

Οι τάσεις μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις για το καλοκαίρι του 2022

Εποχή Καρκίνου & Θερινό Ηλιοστάσιο

Προετοιμάσου για έντονα συναισθήματα, καθώς η 21η Ιουνίου είναι τόσο η πρώτη ημέρα της περιόδου του Καρκίνου του 2022 όσο και η ημερομηνία του θερινού ηλιοστασίου -γνωστή και ως η πρώτη ημέρα του καλοκαιριού και η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Με τον ήλιο να κολυμπάει στα ευαίσθητα νερά του Καρκίνου για τον επόμενο μήνα, τα συναισθήματά μας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα λαχταρούμε τη θαλπωρή και τη συναισθηματική σύνδεση.

Ο Ανάδρομος Ποσειδώνας ξεκινά στις 28 Ιουνίου

Πριν τελειώσει ο μήνας, θα πρέπει να υποδεχτούμε έναν ακόμη ανάδρομο. Αυτή τη φορά, αφορά τον πνευματικό πλανήτη Ποσειδώνα. Ο ανάδρομος Ποσειδώνας συμβαίνει κάθε χρόνο για περίπου πέντε μήνες και αυτή τη φορά αρχίζει στις 28 Ιουνίου και διαρκεί έως τις 3 Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, επειδή ο Ποσειδώνας είναι ένας από τους υπερπροσωπικούς εξωτερικούς πλανήτες, οι ανάδρομες επιδράσεις του θα είναι λιγότερο δραματικές στην καθημερινή μας ζωή.

Μια συναισθηματική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο

Το τελευταίο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του μήνα έρχεται στο τέλος του, καθώς η νέα σελήνη του Ιουνίου του 2022 στον Καρκίνο θα κορυφωθεί τη νύχτα της 28ης Ιουνίου. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο του φεγγαριού, επομένως μπορούμε να περιμένουμε ότι αυτό το σεληνιακό φεγγάρι θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και θα μας προσφέρει πλούσια συναισθήματα.