Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας

02.06.2022
Τα 4 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ο Ιούνιος είναι εδώ, που σημαίνει ότι το 2022 είναι στα περίπου μισά του δρόμου. Με το θερινό ηλιοστάσιο προ των πυλών, μπαίνουμε σε μια από τις πιο πολυάσχολες, πιο περιπετειώδεις περιόδους του χρόνου. Οι παρατεταμένες διακοπές, οι μεγάλες καλοκαιρινές νύχτες και οι μέρες στην παραλία, γεμίζουν το ημερολόγιο όλων, αλλά ο Ιούνιος του 2022 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τέσσερα τυχερά ζώδια. Μπορεί η άνοιξη να ήρθε με μερικές πολύ μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, αλλά τα πράγματα σίγουρα παίρνουν μια τροπή προς το καλύτερο για αυτά τα ζώδια, στον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Δίδυμοι

Αποκτάς σαφήνεια όσον αφορά τον τρόπο επικοινωνίας σου. Με τον ανάδρομο Ερμή να φτάνει επιτέλους στο τέλος του, θα αρχίσεις να νιώθεις ξανά ο εαυτός σου γύρω στις 3 Ιουνίου, αλλά ειδικά όταν ο Ερμής εισέλθει ξανά στον πρώτο Οίκο σου στις 13 Ιουνίου. Τότε θα αρχίσεις να νιώθεις ξεκάθαρα για το πώς να προσεγγίσεις το να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σου με άλλους, άρα μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου. Ο ανάδρομος Ερμής ήταν μια περίοδος που σου επέτρεψε να ξανασκεφτείς κάποια από τα σχέδιά σου, αλλά τώρα είναι η τέλεια στιγμή να τα προωθήσεις.

Οι τάσεις μαλλιών που πρέπει να δοκιμάσεις για το καλοκαίρι του 2022

Καρκίνος

Η έκφραση του εαυτού σου είναι αβίαστη τώρα. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 21 Ιουνίου, ο χρόνος που πέρασες ως ερημίτης θα τελειώσει επίσημα. Τον τελευταίο μήνα, είχες την τάση να αποσύρεσαι και να στοχάζεσαι, αλλά καθώς το θερινό ηλιοστάσιο λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου, θα επωφεληθείς από μια αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας. Αυτή είναι μια στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι βέβαιο ότι είναι στραμμένα πάνω σου, αλλά μην το αφήσεις αυτό να σε εκφοβίσει.

8 Καλοκαιρινές συνταγές που δεν χρειάζονται μαγείρεμα

Παρθένος

Η παραγωγικότητα σου είναι η υψηλότερη όλων των εποχών. Ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ο Ερμής, θα σταθμεύσει επιτέλους απευθείας στις 3 Ιουνίου, ώστε να μπορέσεις να επιτύχεις να ολοκληρώσεις κάποια δουλειά. Ως αποτελεσματικό ζώδιο, είσαι συνήθως πιο ανοργάνωτη και διασκορπισμένη κατά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά τουλάχιστον δίνεις χρόνο για προβληματισμό. Καθώς ο Ερμής εισέρχεται ξανά στον δέκατο οίκο της καριέρας σου στις 13 Ιουνίου, θα έχεις επιτέλους τη διαύγεια που αναζητούσες σχετικά με τις επαγγελματικές σου προσπάθειες.

Οι τάσεις στα μαγιό που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι του 2022

Τοξότης

Η αίσθηση του εαυτού και της αυτονομίας σου εμφανίζεται στο προσκήνιο. Η εποχή των Διδύμων έχει δώσει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σου με τους άλλους, αλλά η πανσέληνος στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 14 Ιουνίου, θα σε παρακινήσει να σκεφτείς πώς καλύπτεις τις δικές σου ανάγκες. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για εσένα και ενώ οι συζητήσεις που έχεις τώρα με άλλους ήταν σημαντικές, ήρθε η ώρα να βάλεις τα πράγματα σε μια νέα βάση.