Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι δύσκολος μήνας

03.06.2022
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Ιούνιος θα είναι δύσκολος μήνας
Καθώς η περίοδος των Διδύμων πλησιάζει στο τέλος της και η εποχή του Καρκίνου πλησιάζει, δεν θα είναι όλοι ενθουσιασμένοι με αυτή τη αλλαγή. Το καλό είναι ότι ο ανάδρομος Ερμής φτάνει στο τέλος του στις 3 Ιουνίου, αλλά δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα καθώς υπάρχει άλλος ένας πλανήτης, ο Κρόνος, που γίνεται ανάδρομος την επόμενη μέρα, στις 4 Ιουνίου και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει αναταράξεις. Ο Ιούνιος του 2022 θα είναι δύσκολος μήνας για τρία ζώδια για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αλλά, να έχεις τουλάχιστον στο μυαλό σου ότι αυτές οι διελεύσεις είναι προσωρινές.

Λέων

Εισέρχεσαι σε μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης. Καθώς ο ήλιος, γνωστός και ως κυβερνήτης του χάρτη σου, μετατοπίζεται στον δωδέκατο οίκο σου στις 21 Ιουνίου, θα κληθείς να κάνεις μια βαθιά κατάδυση σχετικά με τις πρακτικές και τις ρουτίνες ψυχικής σου υγείας. Καθώς πλησιάζει η εποχή σου, η προσοχή και η αναγνώριση είναι βέβαιο ότι θα έρθουν μαζί της, αλλά πριν φτάσεις εκεί, υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως χρειαστεί να χειριστείς μέσα σου. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να χαράξεις όρια στις σχέσεις σου με τους άλλους.

Αιγόκερως

Η σχέση σου με τα χρήματα και τους πόρους έρχεται στην επιφάνεια. Στις 4 Ιουνίου, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, θα σταθεί ανάδρομος στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου, προσφέροντας μια περίοδο αναθεώρησης και προβληματισμού όσον αφορά τα χρηματικά ζητήματα, μέχρι τις 22 Οκτωβρίου. Έχεις την τάση να είσαι κάποια που ασκεί αρκετή πειθαρχία πάνω στα υπάρχοντά σου, αλλά τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσεις την προσέγγιση που έχεις στο πώς ξοδεύεις τον χρόνο και τα χρήματά σου.

Υδροχόος

Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς το πώς κρατάς πίσω τον εαυτό σου. Με τον Κρόνο να βρίσκεται ανάδρομος στον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σου αυτόν τον μήνα, θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο πώς θα επιλέξεις να εκφραστείς. Ως σταθερό ζώδιο που κυβερνάται από τον πλανήτη των ορίων, έχεις την τάση μερικές φορές να στέκεσαι στον δικό σου δρόμο και καθώς συμβαίνει αυτός ο ανάδρομος, σου δίνει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα προσωπικά όρια που έχεις θέσει στον εαυτό σου.