Νέα σελήνη Μαΐου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

29.05.2022
Νέα σελήνη Μαΐου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Με την εποχή των εκλείψεων να έχει περάσει, η νέα σελήνη του Μαΐου είναι μια υπενθύμιση ότι μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία. Στις 30 Μαΐου, η πρώτη σημαντική νέα σελήνη μετά την έκλειψη, θα εμφανιστεί στους έξυπνους Διδύμους. Το περίεργο ζώδιο του αέρα φέρνει όλη του τη γοητεία του στο συλλογικό κομμάτι, αλλά μερικά ζώδια επηρεάζονται λιγότερο από αυτή τη νέα σελήνη. Αυτά τα ζώδια θα έχουν την ευκαιρία να επιβραδύνουν τα πράγματα αντί να ακολουθήσουν τον αστραπιαίο ρυθμό των Διδύμων. Ιδού σε ποιά ζώδια αναφερόμαστε:

Ζυγός

Τα πράγματα πρόκειται να γίνουν μεταφυσικά, Ζυγέ. Η νέα σελήνη σε ενθαρρύνει να περάσεις χρόνο μέσα σε ένα βιβλίο. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την πνευματική επέκταση και τη θεωρητικοποίηση και η φυσική περίεργη ενέργεια του Διδύμου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διοχετεύσεις την πιο φιλοσοφική εκδοχή του εαυτού σου.

Αν το να ξεχυθείς στο βιβλιοπωλείο δεν ικανοποιεί τον πόθο σου για γνώση, θα μπορούσε να είναι η ώρα να σχεδιάσεις την επόμενη μεγάλη σου περιπέτεια.

Αιγόκερως

Με τη νέα σελήνη να επηρεάζει τον τομέα της ευεξίας και της ρουτίνας σου, Αιγόκερε, είναι μια καλή στιγμή να ηρεμήσεις και να δώσεις προσοχή στην υγεία σου. Αντί να ξεκινήσεις πράγματα ή να αναλάβεις πρωτοβουλίες για μεγάλα νέα projects, μπορεί να διαπιστώσεις ότι είναι μια παραγωγική στιγμή για επαναφόρτιση. Λάβε υπόψη τις ευθύνες που αναλαμβάνεις καθώς είναι εντάξει να θέσεις όρια για να αποφύγεις την εξάντληση στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Αυτή η γεμάτη πάθος νέα σελήνη στο συντροφικό ζώδιο των Διδύμων, σου προσφέρει το δημιουργικό διάλειμμα που χρειάζεσαι αφού μια κάπως αποπνικτική διέλευση έχει βάλει μερικά εμπόδια. Με τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και του κάρμα, να βρίσκεται στο ζώδιό σου, η τάση να ακούς να σου λένε «για το καλό σου», μπορεί να γίνει ενοχλητική.

Χρησιμοποίησε την περιπετειώδη ατμόσφαιρα του Διδύμου για να σε βοηθήσει να εξερευνήσεις εκείνα τα δημιουργικά εγχειρήματα και τα έργα πάθους που πάντα ήθελες να ψάξεις.

Ιχθείς

Με αυτή τη νέα σελήνη να σε βρίσκει να περνάς χρόνο με την οικογένεια και τον τομέα του σπιτιού σου, Ιχθύ, μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα νοσταλγική. Αλλά η φύση του Διδύμου που ρέει ελεύθερα, είναι αυτή με την οποία μπορείς να σχετιστείς και είναι μια εξαιρετική στιγμή να εφαρμόσεις τις μεταβλητές συνήθειες σου αυτή τη στιγμή.

Δεδομένου ότι αυτή η νέα σελήνη βρίσκεται στον αστρολογικό Οίκο του σπιτιού σου, το να μένεις μέσα για λίγο αυτοστοχασμό, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη μελαγχολική σου διάθεση και να κοιτάξεις το μέλλον.