Νέα σελήνη Απριλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

31.03.2022
Νέα σελήνη Απριλίου: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Το φεγγάρι κυβερνά τα συναισθήματά σου και τα υποσυνείδητά σου ένστικτα και συνδέεται με το βαθύτερο και πιο εγγενές μέρος του εαυτού σου. Και καθώς μια νέα σελήνη σηματοδοτεί την 1 η Απριλίου την αρχή του σεληνιακού κύκλου των 28 ημερών, σε ενθαρρύνει να κάνεις τα πρώτα σου βήματα σε ένα άλλο ταξίδι.

Εάν ανήκεις σε ένα από τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα σελήνη του Απριλίου στον Κριό, τότε έχεις κάθε λόγο να πιστεύεις τις συναισθηματικές ιδιότητες του φεγγαριού.

Κριός
Ποια είσαι στα αλήθεια; Αν δεν ξέρεις την απάντηση, αυτή η νέα σελήνη πρόκειται να το αλλάξει αυτό. Είσαι Κριός, που σημαίνει ότι δεν υποχωρείς ποτέ μπροστά από μια πρόκληση, γι' αυτό πίστεψε στον εαυτό σου και σε ότι πρεσβεύεις. Αν και αυτή η νέα σελήνη θα φέρει μερικά δύσκολα συναισθήματα, χάρη στη σύνδεση με τον Χείρωνα, η θεραπεία που επιλέγεις βυθίζεται βαθιά στην καρδιά σου. Είσαι όμορφη, οπότε συγχωρείς τον εαυτό σου για τις ατέλειές σου.

Καρκίνος
Είστε κοντά στο να φτάσεις στις υψηλότερες διαστάσεις της επιτυχίας, επειδή η επερχόμενη νέα σελήνη διασχίζει τον δέκατο Οίκο της καριέρας σου χωρίς να απολογηθεί. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να αρχίσεις να δίνεις προτεραιότητα στους στόχους που πραγματικά έχουν σημασία για εσένα. Άφησε τα ανέφικτα όνειρα και άρχισε να εστιάζεις σε αυτό που πάντα έπρεπε να κάνεις. Θυμίσου ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνεις με τον τρόπο που το κάνεις εσύ.

Ζυγός
Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, αυτή η νέα σελήνη σε καθοδηγεί προς μια βαθύτερη κατανόηση του πώς να δίνεις και να λαμβάνεις αγάπη. Σε ενθαρρύνει επίσης να αναθεωρήσεις το επίπεδο αρμονίας, τόνωσης και δέσμευσης που λαμβάνεις από τους άλλους, επειδή αξίζεις μια σχέση που ποτέ δεν σε κάνει να αμφισβητήσεις την πίστη της.

Αιγόκερως
Αξίζεις έναν χώρο που σου ανήκει. Ένα μέρος όπου ξέρεις ότι μπορείς να χαλαρώσεις και να είσαι ο έντιμος εαυτός σου. Καθώς αυτή η νέα σελήνη φέρνει θεραπεία στον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, φροντίζεις τη ζωή σου στο έπακρο, οπότε υποτιμάς το επίπεδο αφοσίωσης που απαιτεί η καρδιά σου. Χρειάζεσαιαγάπη και ακριβώς εκεί που τη χρειάζεσαι περισσότερο, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις την έκδοση του σπιτιού που σου αρέσει.