Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Απριλίου

01.04.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Απριλίου
Το φεγγάρι πάντα σε οδηγεί σε κάτι απίστευτο. Εξάλλου, το φεγγάρι κυβερνά το υποσυνείδητό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, ρίχνοντας φως στις σκέψεις και τα συναισθήματα που κρατάς κοντά στην καρδιά σου. Παρόλο που η νέα σελήνη του Απριλίου που θα έρθει στον Κριό την 1η Απριλίου, θα επηρεάσει λιγότερο τα 4 παρακάτω ζώδια, η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις κινητήριες δονήσεις αυτής της σεληνιακής φάσης.

Ταύρος

Βρίσκεσαι σε μια βαθύτερη πνευματικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, επειδή λαμβάνει χώρα στον δωδέκατο Οίκο των αόρατων ενεργειών σου. Βυθίσου στον κόσμο των ονείρων σου και άφησε τον εαυτό σου να νιώσει τα συναισθήματά σου, γιατί σου αξίζει να είσαι ειλικρινής για αυτό που έχεις περάσει. Και καθώς απελευθερώνεις όλα τα κρυμμένα συναισθήματα που κρατάς μέσα σου, δίνεις επίσης στον εγωισμό σου την ευκαιρία να θεραπευτεί.

Λέων

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να κάνεις και τόσα πολλά μέρη για να δεις, οπότε αξιοποίησε την περιπετειώδη ενέργεια αυτής της νέας σελήνης. Λαμβάνοντας χώρα στον εκτεταμένο ένατο Οίκο σου, αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με την απελευθέρωση του εαυτού σου από τους διανοητικούς σου περιορισμούς και την αποδοχή ενός ανοιχτού μυαλού. Απόκτησε νέες εμπειρίες και βγες από τη ζώνη άνεσής σου, γιατί υπάρχει τόση ανάπτυξη που μπορείς να αποκτήσεις μόλις ξεφύγεις από την πεπατημένη.

Σκορπιός

Υπάρχει τόση πολλή δουλειά να γίνει και τόσο λίγος χρόνος. Με το βουνό των υποχρεώσεων να σου τεντώνει τα νεύρα, είναι λογικό ότι αυτή η νέα σελήνη θα σε βοηθήσει να οργανωθείς. Θέτοντας τις βάσεις στον έκτο Οίκο της ρουτίνας σου, αυτή η νέα σελήνη θέλει να χτίσεις συνήθειες που αναδεικνύουν το καλύτερο μέσα σου και να εργάζεσαι πιο αποτελεσματικά. Η εξάσκηση κάνει την κατάσταση τέλεια και αν δεν εμπνέεσαι από τη διαδικασία, πώς θα αισθανθείς το κίνητρο για να καταβάλεις μια σταθερή προσπάθεια;

Υδροχόος

Κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, νιώθεις πιο έξυπνη από ποτέ. Εξάλλου, αυτή η νέα σελήνη λαμβάνει χώρα στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας σου, εμπνέοντάς σε να μάθεις νέα πράγματα, να συμμετάσχεις σε υψηλού επιπέδου συζήτηση και να εκφράσεις τις απόψεις σου (ακόμα και αν είναι αμφιλεγόμενες). Μπορεί απλώς να αγγίξεις μια ευαίσθητη χορδή και να διαπιστώσεις ότι τα λόγια σου γίνονται viral, επειδή ο κόσμος θέλει να ακούσει τι έχεις να πεις.