Αυτά είναι τα 6 πιο σπάταλα ζώδια

10.03.2022
Αυτά είναι τα 6 πιο σπάταλα ζώδια
Μήπως ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα; Και πρόσεξε... Είτε το κάνεις για κάποιους λόγους κάθε φορά, είτε άσκοπα και ανεύθυνα, το αποτέλεσμα είναι ίδιο και η τσέπη σου αδειάζει. Για τα "τρύπια" χέρια σου, όμως, μπορεί να "φταίνε" και τ' άστρα. Ιδού τι λέει η αστρολογία για τα 6 πιο σπάταλα ζώδια

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός σε όλα και αυτό περιλαμβάνει και τα έξοδα. Αν θέλει κάτι τώρα, θα το πάρει. Τείνει να μην σκέφτεται τα πράγματα όσο διεξοδικά θα μπορούσε.

Αν σκεφτεί για πολύ καιρό να αγοράσει κάτι, θα χάσει την ελκυστικότητά του, οπότε δεν θα του αρέσει αργότερα. Πράγματα όπως οι προϋπολογισμοί, τα οικονομικά σχέδια και οι περιορισμοί που του επιβάλλονται από τον ίδιο του τον εαυτό, του φαίνονται σαν βαρίδι.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν τα ψώνια και τους αρέσει να αγοράζουν δώρα για τους φίλους τους. Δεν έχει σημασία αν δεν είναι κοντά στα γενέθλια ή τη γιορτή κάποιου αλλά αν ο Λέων δει το τέλειο δώρο, δεν πρόκειται να περιμένει και θα το αγοράσει αμέσως.

Μερικές φορές αυτό το πνεύμα δωρεάς επεκτείνεται και στους εαυτούς τους. Στους Λέοντες δεν αρέσει να αρνούνται κάτι στον εαυτό τους, έτσι διατηρούν έναν πλούσιο και πολυτελή τρόπο ζωής.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς είναι εύκολοι άνθρωποι. Αν κάποιος ζητήσει να δανειστεί χρήματα, ακόμα κι αν ο Ιχθύς γνωρίζει εκ πείρας ότι δεν θα του τα επιστρέψει ποτέ, θα του τα δανείσει. Αν κάποιος έχει μια σκληρή εμπειρία ή απλά χρειάζεται βοήθεια, ο Ιχθύς θα του δώσει ένα δάνειο μέχρι να σταθεί στα πόδια του και να τα βγάλει πέρα.

Τοξότης

Τα χρήματα δεν είναι στην κορυφή της λίστας των ανησυχιών του Τοξότη. Τα χρησιμοποιεί μέχρι να τελειώσουν και μετά θα ψάξει για άλλα. Ξοδεύει αφειδώς σε πράγματα όπως αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και φανταχτερά γεύματα.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν παρακολουθεί τις δαπάνες του και μερικές φορές χρειάζεται να βρει τρόπους να αναπληρώσει γρήγορα τα χρήματά του ή να υποστεί τις συνέπειες.

Δίδυμοι

Αν οι Δίδυμοι δεν έχουν έναν πολύ σημαντικό λόγο να αποταμιεύουν, θα ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα. Πέφτουν επίσης θύματα παρορμητικών αγορών, είναι πολύ γενναιόδωροι στο να προσφέρουν σε φιλανθρωπίες και τους αρέσει να έχουν όμορφα πράγματα και να διασκεδάζουν.

Στους Διδύμους αρέσει να απολαμβάνουν τις ομορφιές της ζωής και όσα χρήματα και αν κοστίζουν, η ευτυχία τους είναι πάνω από όλα

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αγαπούν να ξοδεύουν χρήματα σε νέα ηλεκτρονικά είδη, νέες επιχειρήσεις και να κάνουν δωρεές για περιβαλλοντικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Οι Υδροχόοι είναι ο τύπος των ανθρώπων που ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα επενδύοντας σε νεοφυείς επιχειρήσεις, νέες εφευρέσεις και προϊόντα.

Μερικές φορές αυτές οι επενδύσεις αποδίδουν, αλλά άλλες φορές, είναι απλώς μια χρηματική απώλεια.