Ποια είναι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, η κακή συνήθεια που μπορεί να τελειώσει μία σχέση πριν καν ξεκινήσει (Μέρος Β’)

09.03.2022
Ποια είναι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, η κακή συνήθεια που μπορεί να τελειώσει μία σχέση πριν καν ξεκινήσει (Μέρος Β’)
Η αλήθεια είναι ότι κάθε ζώδιο έχει ένα μοτίβο όσον αφορά στις σχέσεις του. Η αστρολογία δείχνει ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από συμβατότητα που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο κάθε ζώδιο αγαπά ένα άλλο άτομο και που το ωθεί να φύγει. Η κατανόηση του τι κάνει κάθε ζώδιο κακό στις σχέσεις του, θα σε βοηθήσει να το δουλέψεις σε αυτούς τους τομείς (είτε είναι δικοί σου είτε του συντρόφου σου) και ελπίζουμε να δεις τις σχέσεις σου να πηγαίνουν καλά στο μέλλον. Ποια, λοιπόν, είναι η κακή συνήθεια του κάθε ζωδίου στον έρωτα (και γιατί μια σχέση με καθένα από αυτά συνήθως τελειώνει). Ποια είναι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, η κακή συνήθεια που μπορεί να τελειώσει μία σχέση πριν καν ξεκινήσει (Μέρος Α’)

Ζυγός

Προσέχατε και οι δύο να μην πείτε ή να κάνετε το λάθος πράγμα, που σημαίνει που δεν ήσασταν ο εαυτός σας. Είναι αδύνατο να είσαι σε μια σχέση όταν δεν είσαι ειλικρινής ή ευάλωτη.

Είναι υπέροχο να είσαι προσεκτική στα συναισθήματα του άλλου, αλλά όχι στο βαθμό που φοβάσαι να αποκαλύψεις ποια πραγματικά είσαι.

Σκορπιός

Τα πράγματα έγιναν γρήγορα πολύ έντονα στην αρχή της σχέσης, αλλά μετά εξίσου γρήγορα έσβησαν.

Μοιραζόσασταν μια ακραία σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά τίποτε άλλο. Απλώς δεν ήταν αρκετά για να οικοδομηθεί μια σχέση και μόλις χορτάσατε και οι δύο, κατάλαβες ότι η σχέση δεν θα ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από μια σεξουαλική απελευθέρωση.

Τοξότης

Δεν πέρασε πολύς καιρός για νιώσεις ασφυκτικά στη σχέση σου. Εκτιμάς την ανεξαρτησία σου και θέλεις να αισθάνεσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις χωρίς να αισθάνεσαι δεσμευμένη με κάποιον άλλο.

Μόλις εμπεδώνεις την πραγματικότητα, απομακρύνεσαι. Ίσως θα μπορούσε να είχε λειτουργήσει η σχέση και η αλήθεια είναι ότι ότι λειτουργεί είναι εξαιρετικά τρομακτικό για εσένα, καθιστώντας σε ένα από τα ζώδια που είναι πολύ κακά στις σχέσεις.

Αιγόκερως

Κυριολεκτικά δεν είχες χρόνο να τον δεις. Ήσουν πολύ απασχολημένη για να κάνεις οτιδήποτε άλλο από το να ασχοληθείς με τη σχέση σου. Έπεισες τον εαυτό σου ότι αν ήθελε πραγματικά να συνεχίσει μια σχέση μαζί σου, θα είχε κάνει μια προσπάθεια.

Προφανώς, μια σχέση δεν ήταν αυτό που ήθελε κανείς από τους δύο και τώρα μπορείτε να αφιερώσετε ακόμα περισσότερο χρόνο στις δουλειές σας.

Υδροχόος

Οι δυο σας σπάνια περνάγατε χρόνο μόνοι σας. Πηγαίνατε σε ραντεβού με τους φίλους σας και ποτέ δεν θέλατε να κάνετε πράγματα μαζί.

Δεν του κρατούσες καν το χέρι δημόσια γιατί ήθελες να φαίνεσαι αποκομμένη και σαν να μην σε νοιάζει και τόσο πολύ γι' αυτόν. Τα κατάφερες! Έλαβε το μήνυμα της αδιαφορίας σου δυνατά και ξεκάθαρα.

Ιχθείς

Μπορεί να μην το καταλάβαινες, αλλά συμπεριφερόσουν σαν να μπορούσε να διαβάσει το μυαλό σου. Περίμενες να ξέρει τι νιώθεις και τι ήθελες, χωρίς να του πεις ποτέ τίποτα. Από τον τρόπο που ενεργούσες, υπέθεσε ότι ήθελες μόνο να είστε φίλοι και έπραξε ανάλογα.

Το να αφήνεις την πρωτοβουλία σε κάποιον μπορεί να μην είναι πάντα η καλύτερη τακτική όταν πρόκειται για μια σχέση, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να δείξεις στον πιθανό σύντροφό σου κάποιο σημάδι για το τι νιώθεις.