Αυτά είναι τα 4 πιο θαρραλέα ζώδια

08.03.2022
Αυτά είναι τα 4 πιο θαρραλέα ζώδια
Το αστρολογικό σου προφίλ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να κατανοήσεις γιατί είσαι είτε στην ευαίσθητη πλευρά είτε έχεις μια ροπή προς το να είσαι επίμονη και τολμηρή. Αν αναρωτηθήκες ποτέ γιατί δεν φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τις αντιξοότητες αντί να κάνεις πίσω και να ελπίζεις για το καλύτερο, τότε ίσως δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάπου αλλού εκτός από τον δικό σου γενέθλιο χάρτη. Στην πραγματικότητα, αν τα αστέρια μπορούσαν να μιλήσουν, πιθανότατα θα σου έλεγαν ότι ανήκεις σε ένα από τα πιο θαρραλέα ζώδια. Ποια είναι λοιπόν τα 4 πιο θαρραλέα ζώδια:

Κριός

Σε κυβερνά, Κριέ, ο ίδιος ο θαρραλέος Άρης, οπότε δεν είναι περίεργο το ότι επιδεικνύεις περήφανα την ατρόμητη στάση σου (και δικαίως!). Δεν είναι στη φύση σου να υποχωρείς, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας έντονης αναταραχής. Όχι μόνο ανήκεις σε ένα τολμηρό ζώδιο της φωτιάς, αλλά στη μυθολογία, αντιπροσωπεύεσαι επίσης από τον θεό του πολέμου, τον Άρη - επομένως δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βρεθείς στην πρώτη γραμμή οποιασδήποτε σύγκρουσης. Επιπλέον, είσαι επίσης ένα ζώδιο που διαμορφώνει τις τάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι έχεις την επιμονή να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να ηγηθείς σε όλες τις προσπάθειές σου.

Λέων

Λιονταρίνα, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αντιπροσωπεύεσαι από το γενναίο λιοντάρι: μπορείς να παραμείνεις σίγουρη και ηρωική ακόμη και στην απειλή του κινδύνου χάρη στην αυτοπεποίθησή σου που έχεις ως σήμα κατατεθέν. Εξάλλου, σε κυβερνά ο ‘Ηλιος και το να έχεις την αίσθηση της αυτοεκτίμησης, σου επιτρέπει να δεις την αξία της προστασίας των άλλων και να αντιμετωπίσεις κάθε καμπύλη ή σύγκρουση. Δεδομένου ότι είσαι σταθερό ζώδιο, μπορείς εύκολα να αντισταθείς στην αδικία και να κρατήσεις σθεναρή στάση κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Σκορπιός

Δεν υπάρχουν πολλά που σε φοβίζουν, Σκορπιέ. Αισθάνεσαι άνετα μέσα στον μυστικιστικό τρόμο, χάρη στον κυρίαρχο πλανήτη σου, τον Πλούτωνα, που έχει να κάνει με τον μυστικισμό και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Αλλά περισσότερο από το ενδιαφέρον σου για όλα τα τρομακτικά πράγματα, η ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις τα συναισθήματά σου και να μιλάς για ότι έχεις στην καρδιά σου - ως ζώδιο του νερού - είναι αυτό που εδραιώνει τη γενναία σου κατάσταση. Το να μπορείς να παρακολουθείς τα συναισθήματά σου παρά το πόσο δύσκολο είναι για σένα να είσαι ευάλωτη, είναι μια πράξη θάρρους.

Υδροχόος

Υδροχόε, ξέρεις καλά τι σημαίνει γενναιότητα. Στη σύγχρονη αστρολογία, σε κυβερνά ο διαταραγμένος πλανήτης Ουρανός, ο οποίος διέπει το σοκ και το απρόβλεπτο, ώστε να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις αβεβαιότητες της ζωής με ανοιχτές αγκάλες. Ως ο ανθρωπιστής του ζωδιακού κύκλου, θεωρείς επίσης ως καθήκον σου να προστατεύσεις την κοινωνία, ώστε να μην διστάζεις να αναλάβεις την ευθύνη και να υπερασπιστείς την κοινότητά σου. Ως σταθερό ζώδιο του αέρα, παίρνεις εύκολα τον ασυνήθιστο δρόμο που έχεις ταξιδέψει λιγότερο για να πετύχεις τους στόχους σου και το να αγνοήσεις αυτό που φοβούνται οι άλλοι, χρειάζεται θαρραλέα καρδιά.