Ποια είναι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, η κακή συνήθεια που μπορεί να τελειώσει μία σχέση πριν καν ξεκινήσει (Μέρος Α’)

06.03.2022
Ποια είναι, σύμφωνα με το ζώδιό σου, η κακή συνήθεια που μπορεί να τελειώσει μία σχέση πριν καν ξεκινήσει (Μέρος Α’)
Η σχέση σου τελείωσε πριν καν αρχίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούσαι να νιώθεις αυτό που νιώθεις. Μπορεί να θρηνήσεις, να θυμώσεις και να λυπηθείς από μια παρ ’ολίγον σχέση, όπως θα έκανες με ένα τέλος κάθε είδους σχέσης. Αναρωτιέσαι τι συνέβη, χωρίς να συνειδητοποιείς ότι κάθε ζώδιο έχει κάποιες κακές συνήθειες σε μια σχέση που επηρεάζουν τον τρόπο που αγαπά. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι η κακή συνήθεια κάθε ζωδίου σε μια σχέση:

Κριός

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σου είχε τελειώσει πριν καν ξεκινήσει πραγματικά. Ποτέ δεν το αντιμετώπισες με τη φροντίδα και τη στοχαστικότητα που υπάρχει σε μια σχέση. Έκανες σχέδια και δεν συμπεριέλαβες ποτέ τον σύντροφό σου, έδειχνες έκπληξη σαν να είναι πιεστικός, όταν επικοινωνούσε μαζί σου και ποτέ δεν έκανες να φαίνεται σαν να έχεις επενδύσει στο να έχεις μια κανονική σχέση.

Το παίζεις άνετη αλλά δεν είναι και το καλύτερο για κάποιον ο οποίος ενδιαφέρεται για σένα.

Ταύρος

Έχεις ένα πολύ περίπλοκο σύνολο τεστ και δοκιμασιών για να βεβαιωθείς ότι ένας πιθανός σύντροφος έχει ελεγχθεί. Το πρόβλημα είναι ότι ξοδεύεις τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να βεβαιωθείς ότι κάποιος είναι αρκετά εντάξει για να συνεχίσεις μια σχέση, που τελικά εξαντλείται η υπομονή του και αποφασίζει ότι δεν αξίζει να προσπαθήσει να αποδείξει ότι αξίζει της προσοχής σου .

Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να συμβούν.

Δίδυμοι

Δεν ήθελες να έχεις τις «αμφιβολίες του αγοραστή», οπότε κράτησες ανοιχτές τις επιλογές σου με τον σύντροφό σου. Δεν θέλεις να είσαι δεσμευμένη αν έρθει κάποιος καλύτερος. Τι θα γινόταν αν είχες σχέση και μετά συναντούσες το τέλειο άτομο για σένα; Δεν σου αρέσει όταν τα πράγματα γίνονται συναισθηματικά ακατάστατα.

Είναι πολύ καλύτερο να κρατάς κάποιον σε κάποια απόσταση και αν η σχέση σας δεν μετατραπεί σε κάτι σοβαρό, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Καρκίνος

Ήταν ειλικρινής από την αρχή και σου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να κάνει σχέση, αλλά ήσουν πεπεισμένη ότι μόλις περνούσε χρόνο μαζί σου και σε γνώριζε, θα άλλαζε γνώμη. Μόνο που δεν το έκανε. Ήταν ειλικρινής, απλά δεν ήσουν ειλικρινής με τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να διαλέξεις κάποιον γιατί είναι πρόκληση και να θέλεις να κερδίζεις στα παιχνίδια σχέσεων.

Την επόμενη φορά καλό είναι να πιστέψεις όταν κάποιος σου λέει ότι δεν θέλει να κάνει σχέση μαζί σου.

Λέων

Είσαι πολύ απασχολημένη για να σπαταλάς τον χρόνο σου σε σχεδόν και όχι αρκετά καλά πράγματα, οπότε πήρες μια ισχυρή και υγιή απόφαση και τελείωσες τα πράγματα. Ξέρεις ότι διαθέτεις όλο το πακέτο και ότι όταν συμβιβάζεσαι με λιγότερα, δεν κάνεις τη χάρη σε κανέναν.

Η αυτοπεποίθησή σου είναι εξαιρετικά ελκυστική και οι άνθρωποι έλκονται από εσένα, οπότε πιθανότατα δεν θα είσαι ελεύθερη για πολύ.

Παρθένος

Ήσασταν και οι δύο σε δύο διαφορετικά σημεία της ζωής σας και δεν συνδεθήκατε με θετικό τρόπο. Ίσως συναντηθείτε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον και τα πράγματα θα είναι πιο ευθυγραμμισμένα, αλλά σε αυτό το σημείο, είναι καλύτερο να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους.

Δεν μπορείς να εξαναγκάσεις μια σχέση, ειδικά όταν και οι δύο συμμετέχοντες δεν έχουν τους συναισθηματικούς πόρους για να δημιουργήσουν έναν διαρκή δεσμό.