Ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς το 2022;

22.01.2022
Ποια είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς το 2022;
Η μελέτη της αστρολογίας μιας νέας χρονιάς έχει σημαντικά οφέλη, ειδικά αν σχεδιάζεις ένα σημαντικό γεγονός όπως ο γάμος σου. Πολλοί πιθανότατα θα ήθελαν να αποφύγουν να κολλήσουν στη μέση ενός χαοτικού ανάδρομου Ερμή ή μιας ανάδρομης Αφροδίτης και θα προτιμούσαν αυτή η σημαντική ημέρα τους να περιλαμβάνει πιο θετικές αστρολογικές διελεύσεις. Για να απαλύνεις τις ανησυχίες σου, η καλύτερη ημερομηνία για να παντρευτείς το 2022, σύμφωνα με την αστρολογία, σίγουρα δεν είναι κατά τη διάρκεια μιας ανάδρομης σεζόν, αλλά έρχεται γρήγορα, οπότε καλύτερα να προλάβεις να κλείσεις εκκλησία ή δημαρχείο.

Πότε είναι η πιο τυχερή ημερομηνία για να παντρευτείς το 2022;

Ο καλύτερος μήνας για να παντρευτείς το 2022 είναι ο Απρίλιος, οπότε αυτό είναι ήδη αρκετά σύντομα. Ευτυχώς, η καλύτερη ημερομηνία γάμου για τη χρονιά είναι στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου, έτσι ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο για προετοιμασία.

Αυτή την ημέρα, η Αφροδίτη και ο Δίας θα ενωθούν στους Ιχθείς, δίνοντας έμφαση στην αγάπη, την ενότητα και την ανάπτυξη, ενώ η πρώτη έκλειψη του 2022 πλησιάζει από πάνω, στον Ταύρο. Δεδομένου ότι ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, η έμφαση στην Αφροδίτη αυτή την περίοδο θα τονιστεί ιδιαίτερα. Και δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της συνεργασίας, δεν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία από τις 30 Απριλίου για να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή σου.

Πόσο καιρό μένουν μαζί συνήθως τα ζευγάρια πριν τον γάμο;

Η αστρολογική σημασία της 30ης Απριλίου 2022

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δία που λαμβάνει χώρα αυτή την ημέρα δεν είναι μόνο ωφέλιμη επειδή περιλαμβάνει τους δύο πιο θετικούς πλανήτες στην αστρολογία, αλλά λαμβάνει χώρα επίσης στους Ιχθείς, ένα ζώδιο όπου η Αφροδίτη είναι δοξασμένη και ο Δίας έχει την κατοικία του. Αυτό δείχνει ότι οι σημασίες αυτών των δύο πλανητών υποστηρίζονται και ενθαρρύνονται ενώ συνδυάζουν τις ενέργειές τους, δημιουργώντας αφθονία, ευκαιρίες και συμπόνια. Ο Ιχθύς είναι ένα μεταβλητό ζώδιο του νερού που έχει να κάνει με τα βαθιά συναισθήματα και τον ιδεαλισμό, καθιστώντας τη συγκεκριμένη ημέρα ως ιδανική για να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Με τόση αισιοδοξία στον αέρα, η ενέργεια θα μοιάζει σχεδόν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Συνδύασε το με τον Ήλιο και τη Σελήνη να ενώνονται ταυτόχρονα για την ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο και είναι μια συνταγή για κορυφαίο ρομαντισμό. Ενώ οι εκλείψεις τείνουν να φέρνουν περισσότερη δύσκολη ενέργεια, αυτή η έκλειψη φαίνεται πολύ πιο θετική, ειδικά αφού η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης αυτής της έκλειψης, θα βρίσκεται σε μια τόσο καταπληκτική θέση. Αυτή είναι επίσης μια ηλιακή έκλειψη, η οποία υποστηρίζει πολύ περισσότερο μια ισχυρή νέα αρχή από μια έκλειψη Σελήνης. Θα είναι η πρώτη έκλειψη του 2022 και το να παντρευτείς αυτή την ημέρα θα εξασφαλίσει ότι ο γάμος σου θα ξεκινήσει με μια σημαντική ώθηση.

Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανόν να γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου, σύμφωνα με την επιστήμη