Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο (Μέρος B’)

20.01.2022
Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα του 2022 για κάθε ζώδιο (Μέρος B’)
Ακόμη και οι πιο δύσκολες αστρολογικές όψεις έχουν τη θετική τους διάσταση, αλλά υπάρχουν μερικές έννοιες στην αστρολογία που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσέχεις όταν αναζητάς την τύχη. Διαβάστε παρακάτω για την πιο τυχερή ημέρα του 2022, σύμφωνα με το ζώδιό σου και ετοιμάσου να μεγιστοποιήσεις τη γενναιοδωρία της συμπαντικής σου μοίρας. Αν ανήκεις σε ένα από τα έξι πρώτα ζώδια του ζωδιακού κύκλου βρες την τυχερή σου μέρα ΕΔΩ

Ζυγός

Η πιο τυχερή ημέρα: 22 Οκτωβρίου 2022

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου η Αφροδίτη, θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εποχής του Ζυγού φωτίζοντας το ζώδιό σου, κάνοντας τον μήνα των γενεθλίων σου ακόμα πιο χλιδάτο και υπέροχο από ότι συνήθως. Και στο τέλος της περιόδου του Ζυγού, στις 22 Οκτωβρίου, σε περιμένει μια μπόνους έκπληξη - καθώς ο όμορφος πλανήτης της Αφροδίτης και ο αστραφτερός Ήλιος θα σχηματίσουν μια μοναδική ευθυγράμμιση στο ζώδιό σου, γνωστή ως «Σημείο του Αστέρα της Αφροδίτης».

Σκορπιός

Η πιο τυχερή ημέρα: 15 Νοεμβρίου 2022

Η εποχή των γενεθλίων σου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ηδονική φέτος, Σκορπιέ καθώς ο όμορφος πλανήτης της Αφροδίτης θα κοσμεί το ζώδιό σου με τη λαμπερή παρουσία του για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ ο επεκτατικός Δίας θα φέρει τύχη στον γεμάτο πάθος πέμπτο Οίκο του ρομαντισμού σου. Αυτοί οι δύο ευεργετικοί πλανήτες θα φέρουν επιπλέον ευλογίες σε εσένα (και στην ερωτική σου ζωή) στις 15 Νοεμβρίου, όταν θα σχηματίσουν μια αρμονική τριγωνική όψη μεταξύ τους.

Τοξότης

Η πιο τυχερή ημέρα: 23 Νοεμβρίου 2022

Μετά από ενάμιση χρόνο εκλείψεων που χτυπούν τον άξονα του ζωδίου σου, το 2022 θα φέρει μια ευοίωνη ευκαιρία να ενσωματώσεις τις αναβαθμίσεις και τις ανακατατάξεις που έλαβαν χώρα στη ζωή σου εκείνη την περίοδο. Και η νέα σελήνη στο ζώδιό σου στις 23 Νοεμβρίου θα είναι μια από τις πιο τυχερές ευκαιρίες της χρονιάς για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου και να ξεκινήσεις συναρπαστικές νέες περιπέτειες.

Αιγόκερως

Η πιο τυχερή μέρα: 25 Σεπτεμβρίου 2022

Όταν νιώθεις καλά στην καριέρα σου, νιώθεις καλά στη ζωή. Όχι ότι οι προσωπικές ή ρομαντικές σου σχέσεις δεν είναι σημαντικές για εσένα, αλλά χρειάζεσαι τη βάση που μπορεί να προέλθει μόνο από την ύπαρξη μιας ευεργετικής και παραγωγικής σχέσης με την καριέρα σου.

Φέτος πρόκειται να είναι μια χρονιά όπου θα σημειώσεις μεγάλη πρόοδο σε αυτόν τον τομέα, αλλά το αποκορύφωμα επιφυλάσσεται για τις 25 Σεπτεμβρίου, όταν η Νέα Σελήνη στον Ζυγό φωτίζει τον δέκατο Οίκο της καριέρας, της δουλειάς και των φιλοδοξιών σου. Αναμένεις μια νέα πρόταση που θα πάει υπέροχα, μια αύξηση, μια προαγωγή ή ακόμα και μια άλλη ευκαιρία σχετική με την εργασία που θα διαμορφωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Υδροχόος

Η πιο τυχερή ημέρα: 6 Μαρτίου 2022

Ετοιμάσου να παρακολουθήσεις σπίθες να πετούν και να αποδεχθείς έναν εντελώς νέο κύκλο όσον αφορά την αγάπη και το πάθος, Υδροχόε, επειδή ο αισθησιακός πλανήτης της Αφροδίτης ευθυγραμμίζεται με τον τολμηρό πλανήτη του Άρη στο ζώδιό σου στις 6 Μαρτίου. Μια όψη σύνδεσης μεταξύ των πλανητών της αγάπης και του σεξ. Δεν θα συμβεί ξανά στο ζώδιό σου για άλλα δύο χρόνια, επομένως αυτό σηματοδοτεί μια ευοίωνη νέα αρχή για εσένα, στις σχέσεις, τη σεξουαλική έκφραση, ακόμη και τις δημιουργικές σου προσπάθειες.

Ιχθείς

Η πιο τυχερή ημέρα: 12 Απριλίου 2022

Το 2022 διαμορφώνεται ως ένα από τα πιο μυστικιστικά χρόνια της ζωής σου, Ιχθύ και η ειδική συμπαντική σύνδεση που πραγματοποιείται στις 12 Απριλίου είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους. Εκείνη την ημέρα, ο ευεργετικός πλανήτης Δίας - που είναι ο πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθύων στην παραδοσιακή αστρολογία - ενώνεται με τον σύγχρονο πλανητικό κυβερνήτη σου, τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, στο ζώδιο σου. Αυτή η σύνδεση θα σου φέρει δημιουργικότητα και τύχη.