Ποια είναι η ημερομηνία που πρέπει να αποφύγεις αν σκοπεύεις να παντρευτείς το 2022

24.01.2022
Ποια είναι η ημερομηνία που πρέπει να αποφύγεις αν σκοπεύεις να παντρευτείς το 2022
Αν σου έλεγε κάποιος ότι υπάρχει τρόπος να μάθεις πότε θα συμβεί κάτι κακό και σε ποια ημέρα, θα ήθελες να το μάθεις εκ των προτέρων ή θα προτιμούσες να εκπλαγείς; Αν και υπάρχουν πολλοί που θα επέλεγαν τη δεύτερη περίπτωση, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα επέλεγε την πρώτη και εκεί θα μπορούσε να παίξει ρόλο η προγνωστική αστρολογία. Οπότε με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εντοπίσουμε την ημερομηνία γάμου που πρέπει να αποφύγεις το 2022, πάντα σύμφωνα με την αστρολογία, ώστε να γλιτώσεις τον εαυτό σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα από τον πόνο της καρδιάς. Έχουμε ήδη μιλήσει για την ημερομηνία που είναι η πιο κατάλληλη για γάμο φέτος και ιδού αυτή που καλο θα ήταν να αποφύγεις αν σκοπεύεις να παντρευτείς το 2022;

Η 28η Μαρτίου είναι η χειρότερη ημερομηνία για να παντρευτείς φέτος και αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη την ημέρα η Αφροδίτη και ο Κρόνος συγχρονίζονται. Αυτοί οι δύο πλανήτες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο διαφορετικοί: η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη, την ενότητα και τη συνεργασία. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τα όρια, τους περιορισμούς και το άγχος. Καθώς αυτοί οι δύο πλανήτες ενώνονται για να σχηματίσουν μια σύνοδο στις 28 Μαρτίου, η έκφραση της Αφροδίτης ουσιαστικά θα είναι περιορισμένη, καθιστώντας δύσκολη την έκφραση οποιωνδήποτε ερωτικών συναισθημάτων.

Η επεξήγηση της αστρολογίας της 28ης Μαρτίου 2022

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, το οποίο δεν είναι απαραίτητα ένα ιδανικό μέρος καθώς είναι πιο άνετα στον Ταύρο, τον Ζυγό και τους Ιχθείς. Στον Υδροχόο, η Αφροδίτη εκφράζεται με έναν τρόπο αποστασιοποιημένο και απόμακρο, επομένως είναι πολύ πιο δύσκολο να συνδεθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είναι επίσης μια εποχή που η Αφροδίτη ασχολείται περισσότερο με ιδέες, επομένως αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για προβληματισμό και ανάλυση αντί για σημαντικές ρομαντικές κινήσεις.

Αν και αυτή η διέλευση δεν είναι ιδανική για να επιχειρήσεις οποιαδήποτε νέα ξεκινήματα στις σχέσεις σου, σίγουρα αξίζει τον κόπο να ελέγξεις ποιος αστρολογικός Οίκος του Υδροχόου βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη σου για να δεις πώς θα σε επηρεάσει προσωπικά η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, αφού όλοι βιώνουν αυτή την ενέργεια λίγο διαφορετικά. Ποιός ξέρει; Ενώ η 28η Μαρτίου 2022 μπορεί να είναι άτυχη για τους πολλούς, μπορεί να είναι απλά η καλύτερη δυνατή μέρα για να παντρευτείς, τόσο για εσένα όσο και για τον σύντροφό σου.