Η ανάδρομη Αφροδίτη έφτασε στο τέλος της και αυτά τα 3 ζώδια θα το νιώσουν με τον καλύτερο τρόπο

28.01.2022
Η ανάδρομη Αφροδίτη έφτασε στο τέλος της και αυτά τα 3 ζώδια θα το νιώσουν με τον καλύτερο τρόπο
Τις τελευταίες μέρες βιώσαμε Αφροδίτη και Ερμή ταυτόχρονα ανάδρομους αλλά τα νέα είναι καλά. Στις 29 Ιανουαρίου η Αφροδίτη επιστρέφει στην κανονική της πορεία και αυτό το αστρολογικό γεγονός θα επηρεάσει με τον καλύτερο τρόπο τα 3 παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι: Ετοιμάσου για περιπέτειες που σου κόβουν την ανάσα

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να νιώθεις ότι θα βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, ένα αδρανές ένστικτο μέσα σου μπορεί να ξαναξυπνήσει, ενθαρρύνοντάς σε να ξεπεράσεις τα όριά σου και να ανακαλύψεις κάτι νέο. Ακόμα κι αν αυτό μπορεί να είναι σοκαριστικό, να είσαι έτοιμη για έναν μεγάλο ενθουσιασμό.

Ζυγός: Νιώθεις ζωντανή και έτοιμη να ερωτευτείς

Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ και αυτή την εβδομάδα, είναι τόσο φωτεινό που μπορεί να χρειαστείς ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Αυτή την εβδομάδα, η Αφροδίτη - ο κυβερνήτης πλανήτης σου - θα σταματήσει να είναι ανάδρομη, κάτι που σηματοδοτεί την αρχή της εσωτερικής σου επανευθυγράμμισης. Μάζεψε τα κομμάτια και τοποθέτησε τα ξανά μαζί, γιατί οι ρωγμές μπορούν πάντα να κολληθούν ξανά μεταξύ τους.

Υδροχόος: Μπορεί να νιώσεις σαν να έχει φύγει ένα βάρος από το στήθος σου

Κάνεις ένα διάλειμμα από την έντονη σύγχυση που σε έχει κάνει να νιώθεις ότι όλα γύρω σου είναι μπερδεμένα. Επειδή ο ανάδρομος Ερμής απομακρύνεται από τον Υδροχόο και επιστρέφει στον Αιγόκερω, απομακρύνει από εσένα το επίκεντρο της επίδρασής του. Αυτή η αλλαγή θα σε διευκολύνει να αποδεχθείς την ενέργεια και τη δύναμη του Υδροχόου γιατί η εποχή του μόλις ξεκίνησε.