Μεγάλη Σύζευξη στον Υδροχόο: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

18.12.2020
Μεγάλη Σύζευξη στον Υδροχόο: Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Ο Δεκέμβριος του 2020 φέρνει κάτι παραπάνω από απλώς το τέλος μιας τρελής χρονιάς. Μας επιφυλάσσει επίσης ένα από τα ισχυρά αστρολογικά γεγονότα της δεκαετίας, γνωστού ως η Μεγάλη Σύζευξη στον Υδροχόο. Αυτή η πλανητική πτυχή λαμβάνει χώρα στις 21 Δεκεμβρίου και αναφέρεται στην ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου, η οποία συμβαίνει μόνο μία φορά κάθε δύο δεκαετίες. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα αισθανθούμε έντονα τις αναταραχές στην προσωπική μας ζωή, τα λίγα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη Σύζευξη, πιθανότατα θα καταφέρουν να μείνουν έξω από την καρδιά της καταιγίδας. Ποια, λοιπόν, είναι τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη Μεγάλη Σύζευξη, σύμφωνα με την αστρολογία.

Δίδυμοι

Η φρέσκια ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα είναι εύκολη για εσένα, Διδυμάκι, καθώς σε εμπνέει να κάνεις περισσότερα από αυτά που αγαπάς: μάθηση, αναζήτηση νέων πληροφοριών και ικανοποίηση της περιέργειας σου. Η Μεγάλη Σύζευξη θα φέρει μερικές δύσκολες στιγμές προβληματισμού (με μια μικρή πλευρά της κρίσης ταυτότητας), καθώς θα επικεντρωθείς στην αμφισβήτηση των δικών σου φιλοσοφικών πεποιθήσεων. Όμως, αυτό θα δώσει τελικά στην κοσμοθεωρία σου περισσότερη δομή και οι αγώνες θα ξεπεραστούν από τον ενθουσιασμό που έρχεται μαζί με την επέκταση του μυαλού σου και τη διεύρυνση των οριζόντων σου.

Καρκίνος

Η Μεγάλη Σύζευξη θα είναι καταλύτης στις αλλαγές στη ζωή σου, όπως θα είναι και σε άλλους, Καρκινάκι και ως το καβούρι του ζωδιακού κύκλου, έχεις ένα αξιόπιστο κέλυφος που προσφέρει μια σταθερή γραμμή άμυνας και ασφαλές καταφύγιο από το δράμα άλλων ανθρώπων. Μην φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις! Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που σε εξυπηρετεί η Εποχή του Υδροχόου είναι τα όρια και μαθαίνεις τρόπους να γίνεις πιο ευάλωτη με άλλους ανθρώπους, καθώς και τρόπους ενίσχυσης των σκληρών ορίων σου έναντι ανεπιθύμητων καταπατητών για την προστασία του ευαίσθητου εσωτερικού σου εαυτού.

Ιχθείς

Η ενέργεια της Μεγάλης Σύζευξης είναι μια λεπτή αλλά ισχυρή δύναμη για εσένα, Ιχθύ και ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι να διατηρήσεις έναν ήσυχο, πνευματικό χώρο στη ζωή σου, ώστε να μπορείς να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο τεράστιας θεραπείας σε επίπεδο ψυχής καθώς τελειώνεις τοξικές σχέσεις, αντιμετωπίζεις φόβους και καθαρίζεις τη σκόνη από τα πνευματικά σου ντουλάπια - οπότε είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούς την καρδιά σου και να βεβαιωθείς ότι επεξεργάζεσαι τα συναισθήματά σου.