Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Μεγάλη Σύζευξη του 2020

19.12.2020
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη Μεγάλη Σύζευξη του 2020
Το 2020 ήταν μια εκρηκτική χρονιά στην αστρολογία και ολοκληρώνεται με ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα της δεκαετίας: Τη Μεγάλη Σύζευξη στον Υδροχόο, την οποία ορισμένοι αστρολόγοι θεωρούν ότι σηματοδοτεί την αυγή της «Εποχής του Υδροχόου». Αυτή η σπάνια και ισχυρή πλανητική ευθυγράμμιση, η οποία λαμβάνει χώρα στις 21 Δεκεμβρίου, θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στη συλλογική συνείδηση , αλλά θα έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μας ζωή, ειδικά εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη Μεγάλη Σύζευξη του 2020. Έχουμε ήδη δει ποια ζώδια θα επηρεαστούν λίγοτερα από το φαινόμενο και ιδού τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Ταύρος

Η Μεγάλη Σύζευξη επαναδιαμορφώνει. Ταυρίνα, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζεις τη δημόσια εικόνα και την καριέρα σου τα επόμενα χρόνια και ανοίγει το μυαλό σου μέσω του πραγματικού αντίκτυπου που μπορείς να επιφέρεις στον κόσμο μέσω της δουλειάς σου. Οι ευκαιρίες που θα αρχίσουν να σου ανοίγονται είναι πιθανό να είναι λιγότερο συμβατικές, αλλά μην αφήσεις αυτό να σε εμποδίσει να βαδίσεις μέσα από τις ανοιχτές πόρτες και να δημιουργήσεις αίσθηση στο περιβάλλον σου.

Λέων

Ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της Μεγάλης Σύζευξης θα είναι η συλλογική επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και ανοιχτό μυαλο και κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, Λιονταρίνα, θα εξερευνήσεις αυτά τα θέματα σε σχέση με τους ανθρώπους που βρίσκονται πιο κοντά σου. Επαναπροσδιορίζεις τη δυναμική και τα όρια εντός των πλησιέστερων συνεργασιών σου ενός προς έναν και αισθάνεσαι πιο ανοιχτή περισσότερο από ποτέ, να ασχοληθείς με μια μη συμβατική κατάσταση.

Σκορπιός

Ενώ η Εποχή του Υδροχόου σίγουρα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνία στο σύνολό της, αισθάνεσαι τις αλλαγές, Σκορπίνα, με τους πιο προσωπικούς τρόπους από όλους. Προετοιμάσου να περάσεις από τη θάλασσα των αναμνήσεών σου και να επανεξετάσεις την ιστορία της ζωής σου. Εξετάζεις τις πιο διαμορφωτικές εμπειρίες σου και βλέπεις μαθήματα ζωής από μια νέα προοπτική. Όλη αυτή η βαθιά δουλειά με τον εαυτό σου μπορεί να σε εμπνεύσει να ορίσεις νέα και πιο υγιή όρια με την οικογένειά σου ή ίσως να αλλάξει την ιδέα σου για το σπίτι σου και το πού θέλεις να ζήσεις.

Υδροχόος

Η Εποχή του Υδροχόου φέρνει μια συγκλονιστική εισροή ενέργειας που επικεντρώνεται στην ταυτότητά σου, Υδροχόε και θα σε βοηθήσει να καθορίσεις ποια είσαι και πώς θέλεις να διασχίσεις τον κόσμο. Ενώ η εκρηκτική Μεγάλη Σύζευξη στο ζώδιο σου θα μπορούσε να φέρει νέες προκλήσεις, περιορισμούς και σκληρά μαθήματα ζωής για πλοήγηση, θα φέρει επίσης μια βαθιά αίσθηση σοφίας και πολλά φορτία ανάπτυξης, κάνοντας σε να νιώσεις πιο ανοιχτή από ποτέ στην αλλαγή και πλήρως έτοιμη να αγκαλιάσεις το μέλλον.