Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2020

21.12.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία θα είναι καλύτερο το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2020
21 Δεκεμβρίου 2020 σήμερα. Θα έχουμε τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Από αύριο η μέρα θα αρχίσει να "παίρνει" λίγουλάκι "τα πάνω της"! Μια ακόμη εποχή έφτασε επίσημα στο τέλος της, ακολουθούμενη από το μεγάλο φινάλε μιας εξαιρετικά ταραχώδους χρονιάς. Τα καταφέραμε; Ο χειμώνας είναι εδώ και ο συμβολισμός πίσω από αυτή την εποχή μιλά από μόνος του. Σε συνδυασμό με τη μεγάλη Σύνοδο των Πλανητών που παρατηρείται ταυτόχρονα σήμερα, το χειμερινό ηλιοστάσιο του 2020 θα είναι το καλύτερο για τα 3 παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την αστρολογία

Καρκίνος

Η εποχή του Τοξότη μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά είναι ακόμα καιρός να εστιάσεις στη μεγαλύτερη εικόνα, Καρκινάκι. Τώρα που ο ήλιος φωτίζει τον έβδομο Οίκο σου που αναζητά την αρμονία των σχέσεων ενός προς έναν, τις δεσμευμένες συνεργασίες και τους σημαντικούς άλλους, η ενέργειά σου με φυσικό τρόπο μετατοπίζεται προς «άλλους ανθρώπους». Ωστόσο, η Μεγάλη Σύζευξη της 21ης Δεκεμβρίου θα φωτίσει τον όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού και των συγχωνεύσεων και θα σε εμπνεύσει να απελευθερωθείς από τοξικές εμπλοκές που δεν εξυπηρετούν την υψηλότερη αλήθεια σου. Νιώθεις τον εαυτό σου, όπως θα έπρεπε να το κάνεις.

Παρθένος

Είσαι στο επίκεντρο ολόκληρης της εποχής του Αιγόκερω, Παρθένε. Τώρα που ο ήλιος έκανε το ντεμπούτο του στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο της φήμης, της αγάπης, της λαγνείας, του πάθους, της δημιουργικότητας και της αυτο-έκφρασης σου, είσαι εμπνευσμένη και τόσο αναβαθμισμένη όσο ποτέ. Το πιο σημαντικό, τώρα που ο ηγέτης του Αιγόκερω, ο Κρόνος, συνδέεται με τον τυχερό Δία στον ομαλό έκτο Οίκο της ευθύνης σου, των συνηθειών υγείας και των καθημερινών τελετών, σου δίνεται η ευκαιρία να επαναφέρεις τη ρουτίνα σου. Ακούγεται λίγο εκτός γραμμής αλλά ποτέ δεν ήσουν πιο έτοιμη. Ανέβα επίπεδο και απελευθέρωσε τον εαυτό σου από ότι σε κρατάει στάσιμη.

Αιγόκερως

Χαιρέτισε άλλο ένα μαγικό ταξίδι γύρω από τον ήλιο, Αιγοκερίνα. Εκτός από το ετήσιο ντεμπούτο του ήλιου στο ζώδιό σου, το οποίο σε ενεργοποιεί και σε αναζωογονεί, ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Κρόνος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Δία στον δεύτερο Οίκο των αξιών, του πλούτου, των μοναδικών αγαθών και των ικανοτήτων δημιουργίας χρημάτων, στα πλαίσια της Μεγάλης Σύζευξης. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να επαναφέρεις τα πάντα, από την αίσθηση ασφάλειας έως το οικονομικό σου εισόδημα. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς πιο σφαιρικά και το πιο σημαντικό, αξιοποίησε την εσωτερική ιδιοφυΐα σου.