Χειμερινό ηλιοστάσιο 2020: Ποια είναι τα ζώδια που επηρεαστούν περισσότερο

21.12.2020
Χειμερινό ηλιοστάσιο 2020: Ποια είναι τα ζώδια που επηρεαστούν περισσότερο
21 Δεκεμβρίου σήμερα. Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου, που, φέτος,συνοδεύεται -εκτάκτως- και από ένα σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, αυτό της μεγάλης Σύζευξης στον Υδροχόο. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα ζώδια που θα περάσουν αυτή τη μέρα πιο "αναίμακτα" και εδώ θα αναφερθούμε στις περιπτώσεις εκείνες που θα πρέπεια να έχουν λίγο περισσότερο τον νου τους. Μέρα είναι, θα περάσει!

Δίδυμοι

Αυτή είναι η εποχή σου για εξέλιξη, Διδυμάκι. Το χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα της περιόδου του Αιγόκερω, μαζί με το ετήσιο ταξίδι του ήλιου μέσα από τον σκιερό όγδοο Οίκο της οικειότητας, του μετασχηματισμού και των ψυχολογικών εμπειριών. Αν και αυτό δεν είναι το καλύτερο σου καθώς δεν είναι ποτέ μια εύκολη διέλευση για τον ήλιο, ωστόσο το φεγγάρι της ημέρας θα φωτίσει επίσης τον φιλόδοξο 10ο Οίκο της καριέρας σου, οπότε θα ασχοληθείς επίσης με επαγγελματικά θέματα ταυτόχρονα.

Σε μια πιο φωτεινή νότα, ο Δίας και ο Κρόνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον περιπετειώδη ένατο Οίκο της πίστης, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εκδόσεων, της επιχειρηματικότητας και των προσωπικών φιλοσοφιών σου. Από τώρα έως το τέλος του 2021, τα θέματα που περιστρέφονται γύρω από τη δική σου εκδοχή της «αλήθειας» θα είναι κορυφαία. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις άλλους ορίζοντες και να κάνεις ένα άλμα πίστης.

Λέων

Περίμενε εκεί, Λιονταρίνα. Αυτά τα vibes δεν θα διαρκέσουν ολόκληρη την εποχή του χειμώνα, οπότε προσπέρασε την πρώτη μέρα του χειμώνα και εστίασε στο μέλλον. Εκτός από τον ήλιο που κάνει το ετήσιο ντεμπούτο του στον ομαλό έκτο Οίκο της ευθύνης, των συνηθειών υγείας και της καθημερινής ρουτίνας, το φεγγάρι θα αγγίξει επίσης τον σκιερό όγδοο Οίκο των συγχωνεύσεων, του μετασχηματισμού και της οικειότητας, ώστε τα συναισθήματά σου να είναι πιθανώς βαθύτερα σε σχέση με αυτά με τα οποία αισθάνεσαι άνετα.

Εάν είσαι ήδη σε σχέση, η Μεγάλη Σύζευξη θα συγκλονίσει τον αφιερωμένο έβδομο Οίκο σου των σχέσεων ενός προς ένα, κάτι το οποίο θα γίνει κεντρικό θέμα τον Δεκέμβριο αλλά και το 2021. Το πιο σημαντικό, αυτή είναι μια ευκαιρία για εσένα να ξεφύγεις από τις σχέσεις που έχεις ξεπεράσει ή ίσως να μην σε εμπνέουν πλέον. Είτε πρόκειται για ρομαντικές είτε για επαγγελματικές σχέσεις, ήρθε η ώρα να ανέβεις επίπεδο και να επαναφέρεις την ιδέα σου για συνεργασίες.