Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος επιφυλάσσει μια νέα σχέση

04.11.2020
Τα 3 ζώδια για τα οποία ο Νοέμβριος επιφυλάσσει μια νέα σχέση
Οι θερμοκρασίες πέφτουν, ο αριθμός των κρουσμάτων Covid19 ανεβαίνει, όμως η αισιοδοξία δεν πρέπει να λείπει από τη ζωή μας. Ούτε ο ρομαντισμός! Γιατί ναι, καινούριες γνωριμίες γίνονται και υπό τις χειρότερες συνθήκες. Σύμφωνα με τ' άστρα, μάλιστα, ο Νοέμβριος του 2020 θα είναι ο πιο ρομαντικός για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Νιώθεις καλά τον Νοέμβριο, Διδυμάκι. Με την Αφροδίτη να χορεύει μέσα από τον ρομαντικό πέμπτο Οίκο της αγάπης, της αφοσίωσης, της ευτυχίας και του πάθους σου, δεν αναζητάς μόνο κάποιον να περάσεις καλά, αλλά κάνεις τον κόσμο να ερωτευτεί μαζί σου στη διαδικασία. Καθώς ωφελείσαι από τον Ήλιο στον τακτοποιημένο έκτο Οίκο της ευθύνης σου να βρίσκεται σε αντίθεση με τον επαναστατικό Ουρανό στον 12ο Οίκο των μυστικών σου, θα μπορούσες να είσαι εντελώς ανυποψίαστη από αυτήν την ενέργεια, οπότε μη διστάσεις να κάνεις ένα βήμα ακόμα και αν βρεθείς απορροφημένη με καθημερινές εργασίες.

Καρκίνος

Ο Σκορπιός σου δίνει δύναμη και το ίδιο ισχύει και για την φιλήδονη εποχή του. Δεδομένου ότι αυτό το σταθερό ζώδιο του νερού κυβερνά τον ερωτύλο πέμπτο Οίκο της διασκέδασης, του ρομαντισμού, του πάθους, της αυτοέκφρασης και της αδαμάντινης καρδιάς σου, υπάρχει πάντα ένα σαγηνευτικό κύμα ενέργειας που εμφανίζεται ξαφνικά κάθε φορά που αυτή η σεζόν κυλάει. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει σημασία αν ο Ήλιος βρίσκεται στο Σκορπιό ή στον Τοξότη αυτόν τον μήνα. Και οι δύο πλανητικοί κυβερνήτες τους - ο Δίας και ο Πλούτωνας - θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, ενισχύοντας τη δυναμική μεταξύ σου και ενός σημαντικού άλλου προσώπου.

Σκορπιός

Η περίοδος γενεθλίων σου είναι ευκαιρία για σεξ, Σκορπίνα. Μάλιστα, με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη, τον Άρη, επιτέλους να κινείται απευθείας, πιθανότατα η διάθεση σου θα αυξηθεί προτού καν να το καταλάβεις. Την επόμενη μέρα όπου ο Άρης θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του, ο Δίας θα συναντηθεί με τον ισχυρό πλανητικό κυβερνήτη σου, τον Πλούτωνα, στον τρίτο Οίκο της σκέψης. Αυτό θα ενισχύσει την ένταση πίσω από τη βελούδινη φωνή σου και θα αυξήσει τις πιθανότητες να εκδηλώσεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο, ειδικά εάν αναζητάς μια σχέση. Η Αφροδίτη θα ταξιδέψει επίσης μέσω του μυστικού 12ου Οίκου σου των ονείρων, της μοναξιάς και όλων των πραγμάτων πίσω από τα παρασκήνια, ρυθμίζοντας την τέλεια ατμόσφαιρα για μια μυστική ερωτική σχέση.