Ο Νοέμβριος ήρθε με 4 ανάδρομους πλανήτες - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου

03.11.2020
Ο Νοέμβριος ήρθε με 4 ανάδρομους πλανήτες - Τι σημαίνει αυτό για το ζώδιο σου
Με αύξηση κρουσμάτων Covid 19 παγκοσμίως, καραντίνα, lockdown και αγωνίες παντός είδους μπήκε ο προτελευταίος μήνας του 2020. Και σα να μην έφταναν αυτά, έχει και τέσσερις ανάδρομους πλανήτες. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Για δες και πράξε αναλόγως.

Aνάδρομος Ερμής: 14 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου

Ευτυχώς, ασχολήθηκες με τον λιγότερο αγαπημένο σου ανάδρομο πλανήτη μόνο για τις πρώτες τρεις ημέρες του Νοεμβρίου. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της λογικής, επομένως αυτή η ανάδρομη πορεία έχει την τάση να προκαλεί παρεξηγήσεις, τεχνολογικά λάθη και σύγχυση.

Ανάδρομος Άρης: 9 Σεπτεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου

Ο ανάδρομος Άρης δεν είναι ένας περίπατος στο πάρκο. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της σύγκρουσης, της σεξουαλικότητας και της φιλοδοξίας, και όταν είναι ανάδρομος, είναι πραγματικά δύσκολος. Μπορεί να προκαλέσει έξαψη και επιθετικές εξάρσεις. Μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα και να αφαιρέσει όλα τα κίνητρά σου για να πετύχεις πράγματα. Ευτυχώς, σε βοηθά επίσης να εξοικειωθείς με αυτό που πραγματικά σε κάνει να αισθάνεσαι παθιασμένη στη ζωή και μέχρι τη λήξη της ανάδρομης πορείας του στις 13 Νοεμβρίου (Παρασκευή και 13), θα έχεις καλύτερη κατανόηση αυτού που συμβαίνει.

Ανάδρομος Ποσειδώνας: 23 Ιουλίου έως 28 Νοεμβρίου

Ίσως να μην παρατηρήσεις την πορεία του Ποσειδώνα κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι ο Ποσειδώνας είναι ένας εξωτερικός πλανήτης. Ωστόσο, μην υποτιμάς τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει. Δεδομένου ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης των ονείρων, των φαντασιώσεων και των ψευδαισθήσεων, ο ανάδρομος Ποσειδώνας μπορεί να σου δείξει κατάματα την πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να μειώσει τη συνολική λάμψη και τη δημιουργικότητα. Όταν η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα τελειώσει στις 28 Νοεμβρίου, θα είναι ευκολότερο να ονειροπολήσεις και να ρομαντικοποιήσεις τα πάντα.

Ανάδρομος Ουρανός: 15 Αυγούστου έως 14 Ιανουαρίου 2021

Όπως και ο Ποσειδώνας, ο Ουρανός είναι ένας εσωτερικός πλανήτης, ο οποίος κάνει την ανάδρομη πορεία του λιγότερο τρομακτική από ότι ακούγεται. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της απότομης αλλαγής, της εκκεντρότητας και της καινοτομίας. Όταν ο Ουρανός είναι ανάδρομος, σε ενθαρρύνει για μια βαθιά αλλαγή. Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να φαίνεται σαν να παραμένει ο ίδιος, θα παρατηρήσεις πόσο αλλάζεις εσύ. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα τελειώσει στις 14 Ιανουαρίου 2021.