Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος! Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου (Μέρος Α’)

05.11.2020
Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος! Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου (Μέρος Α’)
Ο αστρολογικός καιρός του 2020 ήταν πολύ σκληρός και η χαοτική κατάσταση του κόσμου αντικατοπτρίζεται στην αστρολογία. Ο τελευταίος μήνας ήταν ιδιαίτερα σκληρός, χάρη στον ανάδρομο Ερμή, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι έχουμε κάποια υπέροχα νέα για εσένα. Από τις 3 Νοεμβρίου, ο τελευταίος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς έγινε παρελθόν. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο σύμφωνα με την Jake Register του Cosmopolitan:

Κριός

Αντιμετώπισες ένα δράμα στις σχέσεις σου κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας, αλλά τώρα που ο Ερμής κινείται ξανά προς τη σωστή κατεύθυνση, οι εσφαλμένες επικοινωνίες και οι παρεξηγήσεις θα τελειώσουν. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή εσύ και ο σύντροφός σου μάθατε πώς να επικοινωνείτε πιο καθαρά.

Ταύρος

Οι λανθασμένες επικοινωνίες (ειδικά σχετικά με την εργασία) ήταν πέρα ​​από αγχωτικές τον τελευταίο καιρό. Όπως για παράδειγμα τα αναπάντητα SMS, τα μη αναγνωσμένα emails, τα ξεχασμένα τηλεφωνήματα κ.λπ. ήταν όλα τεράστια θέματα. Αλλά τώρα που ο Ερμής είναι άμεσος, μπορείς να είσαι ήσυχη. Ο ανάδρομος Ερμής ήταν τόσο χαοτικός γιατί ήθελε να σου δείξει όλους τους τρόπους που η ζωή σου δεν είναι οργανωμένη. Τώρα είναι η ώρα να οργανωθείς και να ακολουθήσεις υγιείς και παραγωγικές συνήθειες στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Δίδυμοι

Το πρώτο κομμάτι της ανάδρομης πορείας έκανε τη ζωή στη δουλειά σου μια ζωντανή κόλαση (και αυτά τα deadlines εξακολουθούν να σε ξεπερνούν, έτσι δεν είναι;), αλλά την περασμένη εβδομάδα, η ανάδρομη πορεία ήταν πιο επικεντρωμένη στην ερωτική σου ζωή. Οι πρώην εμφανίστηκαν, γκρίνιαζες στον καλό σου και η ερωτική σου ζωή ήταν χάλια, αλλά μπορείς να περιμένεις τα πράγματα να γίνουν πολύ καλύτερα σύντομα.

Καρκίνος

Οι συσκευές σου έχουν καταρρεύσει, η οικογένειά σου ήταν πολύ ενοχλητική και οι συγκάτοικοι σου γκρινιάζουν, χάρη στον ανάδρομο Ερμή. Αλλά τώρα που η ανάδρομη πορεία τελείωσε, μπορείς να αρχίσεις να μαζεύεις τα κομμάτια σου και να κάνεις τη ζωή στο σπίτι να λειτουργήσει ξανά ομαλά και αποτελεσματικά.

Λέων

Δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τη ζώνη επικοινωνίας, η σύνδεση με άλλους ήταν μια μεγάλη πρόκληση. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα έπρεπε να σου έχει διδάξει τη σημασία της σκέψης πριν μιλήσεις και τώρα που είσαι λίγο πιο προσεκτική με τα λόγια σου, αρχίζεις τελικά να βλέπεις αποτελέσματα.

Παρθένος

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εσένα, ειδικά όσον αφορά την οικονομική σου κατάσταση. Έχεις υπερβάλλει στις αγορές σου, έχεις ξεμείνει από χρήματα και συνειδητοποιείς ότι έχεις ξεχάσει λογαριασμούς κ.λπ., αλλά μετά από αυτό το χαστούκι που δέχθηκες από τα αστέρια, αισθάνεσαι σαν να καταλαβαίνεις πλέον πραγματικά την αξία του ευρώ.