Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος! Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου (Μέρος B’)

06.11.2020
Ο Ερμής δεν είναι πια ανάδρομος! Πώς επηρεάζεται το ζώδιο σου (Μέρος B’)
Ο ανάδρομος Ερμής τις τελευταίες εβδομάδες, επικέντρωσε την προσοχή μας στις βαθύτερες σχέσεις μας και σε πολλές περιπτώσεις προέκυψαν προβλήματα με το πώς συνδεόμαστε με το περιβάλλον μας. Αυτή όμως η ανάδρομη πορεία του Ερμή ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου και πλέον τα πράγματα θα βελτιωθούν – όσο μπορούν, δεδομένων των συνθηκών Εχουμε ήδη μιλήσει για το πώς επηρεάζονται τα πρώτα έξι ζώδια του ζωδιακού κύκλου και τώρα πάμε στα έξι επόμενα, σύμφωνα με την Jake Register του Cosmopolitan

Ζυγός

Αν και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ανάδρομου πέρασε το χρόνο του στο Σκορπιό, για την τελευταία εβδομάδα περίπου, παρέμεινε στο ζώδιο σου. Αυτό ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό εάν γεννήθηκες μεταξύ 16 Οκτωβρίου και 21 Οκτωβρίου. Η επικοινωνία (που περιλαμβάνει την ομιλία και την ακρόαση) δεν ήταν εύκολη, οι τεχνολογικές δυσλειτουργίες ήταν άφθονες και οι καθυστερήσεις στα ταξίδια ήταν εφιάλτες τον τελευταίο καιρό.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου ήταν άγριος, αλλά όταν μετακόμισε στον Ζυγό πριν από περίπου μια εβδομάδα, η ζωή χαμήλωσε ρυθμούς, κατά πολύ. Έχεις βιώσει δύσκολες καταστάσεις από πρώην ή παλιούς φίλους με τους οποίους έχεις μαλώσει ή έχεις ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Τώρα όμως τα πράγματα εξομαλύνονται.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής έχει αποκαλύψει πολλές ενοχλητικές αλήθειες για την παρέα σου και διαπιστώνεις ότι ορισμένοι από τους φίλους σου δεν ανήκουν πλέον στη ζωή σου. Αποδέξου ότι δεν διαρκεί κάθε φιλία για πάντα και το τέλος αυτής της ανάδρομης πορείας θα είναι εξαιρετικά εύκολο για εσένα.

Αιγόκερως

Αυτή ήταν μια κρίσιμη περίοδος για τη ζωή σου, ειδικά όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Κανονικά, ο Ερμής στον Ζυγό είναι μια εποχή όπου τα μεγάλα μηνύματα, δηλαδή οι προσφορές, οι αυξήσεις ή τα μπόνους, βρίσκουν το δρόμο τους προς εσένα - και ίσως αυτό να έγινε! Αλλά γενικώς ή ευκαιρία που σου παρουσιάστηκε απλώς δεν λειτούργησε.

Υδροχόος

Παρόλο που αυτή η ανάδρομη πορεία δεν επηρέασε πολύ τις σχέσεις σου, ήταν μια δύσκολη φάση για το ζώδιο σου. Οι καθυστερήσεις στα ταξίδια, τα χαμένα ραντεβού και οι ατυχίες προγραμματισμού (ειδικά εάν κάποιες από αυτές σχετίζονται με την εκπαίδευση) επιδεινώθηκαν πρόσφατα, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται τώρα που η ανάδρομη πορεία τελείωσε.

Ιχθείς

Αυτή ήταν μια συναισθηματική ανάδρομη πορεία, ακόμη και για εσένα, Ιχθύ. Εσύ και ο σύντροφος σου δεν συνδέεστε σε βαθύ επίπεδο όπως κάποτε. Η ζωή στην κρεβατοκάμαρα έχασε αυτή τη σπίθα ή ίσως άρχισε να δείχνει αδέξια ή άβολα. Αλλά τώρα μαθαίνεις ότι επειδή τα πράγματα δεν είναι απλά όπως παλιά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλά.