Τα 2 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας

05.10.2020
Τα 2 ζώδια για τα οποία ο Οκτώβριος θα είναι ο καλύτερος μήνας
Ενώ υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει ο Οκτώβριος -κυρίως για τον απρόβλεπτο καιρό του- υπάρχουν κάποιοι άλλοι που τον θεωρούν έναν αδιάφορο μήνα. Ευτυχώς, οι 12 αστρολογικές εποχές επηρεάζουν τον καθένα διαφορετικά. Και ενώ έχουμε ήδη μιλήσει για τα 3 ζωδια που θα περάσουν λίγο πιο άσχημα αυτό τον μήνα, έχουμε στον αντίποδα τους δύο "τυχερούς" του ζωδιακού για τον Οκτώβρη: τους Δίδυμους και τον Σκορπιό. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια συνέχισε να διαβάζεις για να ξέρεις τι, ακριβώς, να περιμένεις!

Δίδυμοι

Θέλεις πρώτα τα άσχημα νέα, Διδυμάκι; Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, είναι ανάδρομος αυτόν τον μήνα μέσω του έκτου Οίκου της ευεξίας σου, των καθημερινών τελετουργιών και της δέουσας επιμέλειας, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό. Το χειρότερο σενάριο, ωστόσο, σε κάνει να χάνεις μια προθεσμία ή ίσως ένα ραντεβού. Εκτός από αυτό, για να είσαι εντάξει φρόντισε να ελέγξεις τριπλά το email σου, τις προσκλήσεις σου και τα SMS.

Ο Eρμής γίνεται ανάδρομος τρεις έως τέσσερις φορές κάθε χρόνο, οπότε αυτή δεν είναι η πρώτη σου δοκιμασία. Εκτός αυτού, αντιστρέφεις αυτήν την ενέργεια και θα μπορούσες πραγματικά να επωφεληθείς από την επινοητικότητα του ανάδρομου Ερμή, ειδικά αν έχεις προθεσμίες Και πάλι, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χρόνο για να σχεδιάσεις το επόμενο πάρτι σου (αν λάβεις τις σωστές προφυλάξεις ασφαλείας, φυσικά).

Με τον ήλιο να φωτίζει τον πέμπτο Οίκο της διασκέδασης, της ευτυχίας, του ρομαντισμού και της αναγνώρισής σου, θα έχεις τη διάθεση για κάτι συναρπαστικό και εορταστικό. Ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 11ου Οίκου των ομάδων φιλίας, οπότε ίσως να συναντηθείς με τις φίλες σου και να τους πεις πόσο σου έλειψαν.

Σκορπιός

Καλώς ήλθες, Σκορπιέ. Δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερο συναίσθημα από αυτό που παίρνεις κάθε χρόνο περίπου αυτόν τον καιρό, μόλις ο μυστηριώδης πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, ξυπνήσει από τον μακρόχρονο ύπνο του. Είναι σχεδόν σαν να μπορούσες να ακούσεις, να μυρίσεις, να δεις και να δοκιμάσεις τη ζωή με τον τρόπο που θέλεις, χωρίς εμπόδια. Ο Ήλιος κάνει το ετήσιο ντεμπούτο του στο ζώδιο σου στις 22 Οκτωβρίου και περίμενε να αισθανθείς την ενέργεια του Πλούτωνα.

Με τον Άρη - τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη – να είναι ανάδρομος στον έκτο Οίκο της ευθύνης και της δέουσας επιμέλειας, μπορεί να νιώσεις λιγότερο περισσότερο παραγωγική από ότι θα ήθελες. Μην ανησυχείς, υπάρχουν τρόποι για να μετατρέψεις αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να λειτουργήσει υπέρ σου. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει μια νέα ρουτίνα άσκησης ή καθημερινή τελετουργία που θέλεις να ενσωματώσεις στη ζωή σου, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.