Για αυτά τα 3 ζώδια ο Οκτώβριος θα φέρει έναν νέο έρωτα

07.10.2020
Για αυτά τα 3 ζώδια ο Οκτώβριος θα φέρει έναν νέο έρωτα
Σε μια εποχή όπου η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, οι άνθρωποι ξαφνικά υπνωτίζονται από την ακόρεστη επιθυμία να βρουν την ψυχή τους. Άνοιξε την καρδιά σου και αναζήτησε την αγάπη που σου αξίζει, γιατί ο Οκτώβριος του 2020 θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας για όσους έχουν προσωπικές τοποθετήσεις σε Ταύρο, Παρθένο και Ιχθείς. Και συγκεκριμένα:

Ταύρος

Προσέχεις πολύ το ντύσιμο σου αυτές τις μέρες, Ταυρίνα. Φαντάσου, με τον πλανητικό κυβερνήτη που αναζητά την ευχαρίστηση, την Αφροδίτη, να αιωρείται πάνω από τον πέμπτο Οίκο της ευτυχίας, του πάθους, του ρομαντισμού και της αυτο-έκφρασης, η ερωτική σου έκφραση πλημμυρίζει τη διάθεση σου και δεν μπορείς να την ελέγξεις.

Αυτό που είναι ακόμη πιο ειρωνικό σχετικά με αυτό είναι ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο, αλλά ο πλανητικός κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, βρίσκεται στο Σκορπιό και στον αφοσιωμένο έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου έναν προς έναν. Η ενέργεια του Σκορπιού - του πολικά αντίθετου ζωδίου σου - είναι βαθιά μυστηριώδης και λατρεύει τα ταμπού, οπότε μπορεί να απολαύσεις μια σέξι κουβέντα ή / και ακόμα και εκ βαθέων εξομολογήσεις. Οι πρώην μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά. Ακολούθησε τα ένστικτά σου.

Παρθένος

Επωφελήσου από αυτήν τη διέλευση της Αφροδίτης, Παρθένε. Δεν είναι κάθε μέρα ο πλανήτης της αγάπης στον Οίκο του ζωδίου σου και αυτό έρχεται με πολλά προνόμια. Το να αισθάνεσαι επιθυμητή και να έχεις διάθεση για ρομαντισμό είναι σχεδόν αναπόφευκτο όταν η Αφροδίτη είναι κοντά, αλλά αυξάνει επίσης την πιθανότητα να κάνεις όλους τους γύρω σου να ερωτοχτυπηθούν εντελώς μαζί σου με κάθε δυνατό τρόπο. Αυτό είναι ένα από τα πολλά οφέλη του να έχεις την Αφροδίτη κοντά σου.

Ο πλανητικός κυβερνήτης σου, ο Ερμής, αναστατώνει τον τομέα επικοινωνίας σου, ο οποίος προσθέτει αυτόματα ένα σέξι στρώμα μυστηρίου στις σχέσεις σου. Τα πράγματα θα αρχίσουν να εντείνονται μόλις γίνει ανάδρομος, οπότε μην εκπλαγείς αν ξαναεμφανιστεί ένας πρώην.

Ιχθείς

Είσαι σε μια μαγική βόλτα αυτόν τον μήνα, Ιχθύ. Εκτός από το να έχεις στο ζώδιο σου τον ονειρεμένο πλανητικό σου κυβερνήτη, τον Ποσειδώνα, - και αυτός είναι εν μέρει ο λόγος που φοράς τα ροζ γυαλιά σου πιο συχνά από το συνηθισμένο - η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα φωτίσει τον δεσμευμένο έβδομο Οίκο των σχέσεων σου αυτόν τον μήνα. Αυτή η διαμετακόμιση όχι μόνο θα βοηθήσει τις τρέχουσες συνεργασίες σου, αλλά και θα κάνει πιο γοητευτικές τις πιθανές προοπτικές που τυχαίνει να βρίσκεις στον δρόμο σου.

Αν είσαι σε σχέση από απόσταση ή διατηρείς δεσμό με κάποιον που ζει στο εξωτερικό, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος μέσω του 9ου Οίκου της τύχης και των εξωτικών εμπειριών κατά τη διέλευση του από τον Σκορπιό. Αυτό είναι επίσης ιδανικό για να κάνεις τους πιθανούς συντρόφους σου να ταραχθούν με τη μυστικιστική σου σοφία, γι 'αυτό πάρε στα χέρια σου το βιβλίο αστρολογίας όποτε νιώθεις την έλξη.