Αυτά είναι τα 4 ζώδια που γίνονται οι καλύτερες μητέρες

25.10.2020
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που γίνονται οι καλύτερες μητέρες
Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να κάνεις μια λίστα με ιδιότητες ζωδίων και να που σε αυτή μπαίνουν και οι ξεχωριστές ιδιότητες που έχει η κάθε γυναίκα ως προς την ανατροφή του παιδιού της. Ως γονέας, πρέπει να παρέχεις καταφύγιο, φαγητό, αγάπη και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Είναι μια δύσκολη "δουλειά" και δεν είναι όλες οι γυναίκες καλές στο να χειρίζονται αποτελεσματικά την ευθύνη του να είσαι μητέρα. Mερικά ζώδια φαίνονται λίγο πιο κατάλληλα για μητρότητα από τα άλλα, χωρίς αυτό να αποτελεί νόμο, φυσικά! Ιδού τα τέσσερα που βρίσκονται πιο πάνω σε αυτή την τρυφερή λίστα.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς ενσταλάζουν την τέχνη στα παιδιά τους και τα ενθαρρύνουν να είναι δημιουργικά. Τα παιδιά μιας μαμάς Ιχθύ θα είναι ευαίσθητα, ευφάνταστα και θα μάθουν να αντιμετωπίζουν άλλους ανθρώπους με καλοσύνη και συμπόνια. Οι Ιχθείς μητέρες θα εμπνεύσουν στα παιδιά τους την αγάπη για τη φύση, την αίσθηση της υπερηφάνειας στο να βοηθούν τους άλλους και ένα ανεξάρτητο πνεύμα.

Η μαμά Ιχθύς μπορεί να μην ξέρει πώς να διδάξει στα παιδιά της να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αλλά θα τα στηρίξει με όλη τη δύναμη της για να προσπαθήσουν να το καταλάβουν μόνα τους.

Κριός

Οι μητέρες Κριοί τηρούν τα προγράμματα των παιδιών τους γεμάτα μαθήματα μουσικής, αθλητικά, χόμπι, κοινωνικές δραστηριότητες και κατασκηνώσεις. Εν τω μεταξύ, η μητέρα Κριός έχει ένα πλήρες πρόγραμμα για την ίδια. Θέλει τα παιδιά της να ζουν την περιπέτεια και να μην αποφεύγουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Τα ενθαρρύνει να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις άμεσα και να αγωνιστούν για αυτό που πιστεύουν.

Είναι περιστασιακά ωμή, αλλά το μετανιώνει σχεδόν αμέσως. Οι μητέρες Κριοί μπορεί να είναι πιεστικές με τα παιδιά τους και μερικές φορές πρέπει να είναι σε θέση να ακούσουν πραγματικά τι θέλει ή τι δεν θέλει να κάνει το παιδί τους.

Δίδυμοι

Οι μαμάδες Δίδυμοι μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε με τα παιδιά τους και δεν έχουν μυστικά από αυτά. Τα παιδιά τους έχουν εξαιρετικές δεξιότητες επικοινωνίας και γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω τους.

Ένα από τα πράγματα που κάνουν τη μητέρα Δίδυμο τόσο μοναδική είναι η ικανότητά της να κατανοεί τα παιδιά της ανεξάρτητα από το φύλο ή την ηλικία τους. Οι μητέρες Δίδυμοι δίνουν τα καλύτερα πάρτι και οργανώνουν τα καλύτερα παιχνίδια (επειδή μοιάζουν με πάρτι).

Αιγόκερως

Οι μητέρες Αιγόκεροι θα πολεμήσουν μέχρι θανάτου για τα παιδιά τους. Είναι πολύ στοργικές και θα τα υποστηρίζουν πάντα. Αυτές οι μαμάδες είναι οργανωτικές και παίρνουν πολύ σοβαρά την ανατροφή των παιδιών τους. Θέλουν να ενσταλάξουν μια καλή ηθική εργασίας στα παιδιά τους και να έχουν πειθαρχία και εστίαση.

Η μαμά Αιγόκερως δίνει χαρτζηλίκι στα παιδιά της όταν κάνουν δουλειές ή φροντίζουν τα αδέλφια τους. Οι μητέρες Αιγόκεροι είναι συνήθως μητέρες που δουλεύουν και μερικές φορές πρέπει να τους υπενθυμίζεται από το περιβάλλον τους να αφιερώνουν λίγο χρόνο για τους εαυτό τους και να μην αφιερώνουν κάθε ελεύθερο λεπτό στην οικογένεια τους.