Ζώδια και σεξ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που εκπλήσσουν με τις κρυφές ικανότητες τους στο κρεβάτι

27.07.2020
Ζώδια και σεξ: Αυτά είναι τα 4 ζώδια που εκπλήσσουν με τις κρυφές ικανότητες τους στο κρεβάτι
Εάν έχεις ιδιαίτερα γούστα στο σεξ και το ξέρεις και θέλεις πραγματικά να το δείξεις, τότε πιθανότατα να είσαι ένα ζώδιο της φωτιάς, ένας Δίδυμος ή ένας Σκορπιός. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης ζώδια που είναι απρόσμενα τολμηρά στο κρεβάτι και αν συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να εκπλήσσει τους άλλους (και ακόμη και τον εαυτό σου) με το πόσο βιτσιόζα μπορεί να είσαι, τότε μπορεί να ανήκεις σε ένα από αυτά. Η προθυμία σου να δοκιμάσεις νέα πράγματα στο κρεβάτι είναι μόνο δικό σου θέμα και ενώ μερικοί άνθρωποι κρύβουν τις επιθυμίες τους, άλλοι θέλουν να αφήσουν ελεύθερες τις φαντασιώσεις τους στην κρεβατοκάμαρα. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν 4 ζώδια που έχουν περισσότερα σεξουαλικά βίτσια από ότι φαντάζεσαι, σύμφωνα με την Corinne Sullivan του Elite Daily.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ​​δημιουργικοί, γι 'αυτό το ιεραποστολικό σεξ δεν είναι στα γούστα τους. Ακριβώς όπως στη ζωή, αυτά τα άτομα έχουν ανοιχτά μυαλά και προσπαθούν να δοκιμάσουν τα πάντα για τουλάχιστον μια φορά, ανεξάρτητα από το πόσο εξωπραγματικές μπορεί να φαίνονται αυτές οι ιδέες. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του επινοώντας στάσεις και ρόλους στο σεξ, αναζήτησε έναν Υδροχόο. Εάν είσαι μια απελπισμένα ρομαντική που της αρέσει η γλυκιά και τρυφερή αγάπη, μπορείς να κοιτάξεις αλλού.

Ιχθείς

Σε αντίθεση με τους αδιάφορους Υδροχόους, οι Ιχθείς είναι απελπισμένα ρομαντικοί, γι αυτό μπορεί να πιστευεις ότι δεν είναι δυναμικοί εραστές. Τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου μπορεί να μην είναι ιδανικά για τολμηρό σεξ, αλλά όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι πολύ πιο φλογεροί στην κρεβατοκάμαρα από ότι θα περίμενε κανείς. Αντί να προσφέρουν εθελοντικά τις δικές τους φαντασιώσεις, οι Ιχθείς συνήθως θέλουν να παρεκτρέπονται από τον σύντροφό τους και τίποτα δεν είναι πιο καυτό για αυτούς από το να υποτάσσονται σε ερωτικές επιθυμίες.

Ταύρος

Ως ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το ότι οι Ταύροι λατρευουν το σεξ. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αυτό το ζώδιο είναι συνήθως δεκτικό σε όλα τα πράγματα που είναι ριψοκίνδυνα και τρελά. Όπως και οι Ιχθείς, οι Ταύροι δεν ξεκινάνε νέες κινήσεις, αλλά όταν πρόκειται για τα βίτσια του συντρόφου τους, είναι απίστευτα πρόθυμοι να παιξουν το παιχνίδι. Οι Ταύροι αναζητούν την ευχαρίστηση και τίποτα δεν τους φέρνει τόση ευχαρίστηση όσο να ικανοποιούν τις επιθυμίες του συντρόφου τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γενναιόδωροι από τη φύση τους, κάτι που τους καθιστά τόσο ερωτικούς οσο και πειραματιστές σεξουαλικούς συντρόφους. Αν και σαγηνεύουν με αθόρυβο τρόπο, οι Ζυγοί έχουν υψηλότερη σεξουαλική ορμή από ότι υποθέτουν οι περισσότεροι και επειδή είναι τόσο εφευρετικοί, βρίσκουν πάντα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Το σεξ με ένα Ζυγό δεν είναι μονόδρομος, ωστόσο θα περιμένουν από τον σύντροφο τους να τους δώσει την ίδια φροντίδα και προσοχή σε αντάλλαγμα.